♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Summer Infant Μy Bath Seat Βρεφικό Κάθισμα Μπάνιου με 3 Σταθερά Μπράτσα SIM19626

SUMMER INFANT Κωδικός προϊόντος: SIM19626
59,90 € 66,00 €
Διαθέσιμο

Κάντε το μπάνιο του μωρού σας εύκολη διαδικασία με καινοτόμα καθίσματα μπάνιου και μπανιέρες που θα βρείτε στο babydream.gr!


Το Βραβευμένο My Bath Seat™  της Summer Infant είναι ένα κάθισμα για το μπάνιο και βοηθάει τους γονείς στην καθημερινή περιποίηση του μωρού τους. Είναι ιδανικό για τα μωρά που τους αρέσει να παίζουν στο μπάνιο και να κάνουν δραστηριότητες!


Μοναδικό στο είδος του, θα σας βοηθήσει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα στο μπάνιο του μωρού σας και στο μικρό να εξερευνήσει τα παιχνίδια του και την ανεξαρτησία του.


Έχει 3 σταθερά μπράτσα για να μπορεί να έχει στήριξη 360 μοιρών στο μπάνιο, η πλάτη είναι ψηλή και ο χώρος για το μωρό μεγάλος. Μπορείτε να κρατάτε το μωρό με ασφάλεια σε ένα μέρος και με τα χέρια σας ελεύθερα να σαπουνίσετε, να παίξετε, να ξεβγάλετε το μωρό σας. Οι βεντούζες (Sure & Secure™ Suction Cups) σε κάθε μπράτσο «κλειδώνουν» το κάθισμα και η ασφαλής σχεδίαση του επιτρέπουν να μπορείτε να το τοποθετήσετε και να το αφαιρέσετε εύκολα.


Οι  ασφαλείς βεντούζες παρέχουν στήριξη και σταθερότητα από παντού

Εύκολο στην τοποθέτηση, στην αφαίρεση και στην αποθήκευση

Εύκολη και σταθερή τοποθέτηση:


  • Τοποθετήστε το στη μπανιέρα
  • Ανοίξτε τα 3 μπράτσα γυρίζοντας τα δακτυλίδια ομοιόμορφα μέχρι οι βεντούζες να ακουμπήσουν στα τοιχώματα της μπανιέρας.
  • Συνεχίστε να γυρίζετε τα δακτυλίδια μέχρι οι κόκκινες ενδείξεις να μην είναι ορατές.
  • Επιτρέπει στους γονείς να χρησιμοποιούν και τα δύο χέρια για να πλύνουν το μωρό
  • Υψηλή πλάτη για στήριξη και άνεση
  • Ταιριάζει σε όλες τις μπανιέρες 45 – 63 εκατοστά πλάτος
  • Ηλικία μωρού 5-10 μηνών (Μέγιστο βάρος 9 κιλά).



Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  3,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Αξεσουάρ Μπάνιου