Super Petit Σετ 10 Παιδικοί Μαρκαδόροι για Σιλικόνη

Super Petit Κωδικός προϊόντος: SΡ-10ΜΑRΚΕRS001
11,50 € 16,00 €
Διαθέσιμο

Αγοράστε τον καλύτερο εξοπλισμό & υλικά για να δημιουργούν οι μικροί σας καλλιτέχνες! Τα μεγαλύτερα παιδικά brands βρίσκονται στο babydream.gr!


Super Petit Σετ 10 Παιδικοί Μαρκαδόροι για Σιλικόνη


Περισσότερο χρώμα, περισσότερη δημιουργικότητα: 10 μαρκαδόροι που σβήνουν, για ατελείωτες χρωματιστές δημιουργίες. Τα μη τοξικά μελάνια στεγνώνουν γρήγορα και καθαρίζονται από τη σιλικόνη.


10 διαφορετικοί μαρκαδόροι για ατελείωτα χρώματα. Οι μαρκαδόρης της Super Petit sτεγνώνουν πολύ γρήγορα και πλένονται. Είναι από μη τοξικά μελάνια.


Αυτοί οι μαρκαδόροι είναι κατάλληλοι για μικρά χεράκια και ιδανικοί για να μεταφερθούν οπουδήποτε για να παίξεις με τους φίλους σου και να χρωματίζεις ξανά και ξανά.  Καθαρίστε το χρώμα και ξαναβάψτε από την αρχή!


10 χρώματα: μπλε ναυτικό – πράσινο – κίτρινο – πορτοκαλί – κόκκινο – ροζ – γκρι – ανοιχτό πράσινο – καφέ – τιρκουάζ.


Χαρακτηριστικά:

Ηλικία 3+ ετών

Χρώμα Πολύχρωμο




Για νέους καλλιτέχνες! Ιδανικό για να απασχολείτε τους μικρούς σας στο σπίτι ή στη βόλτα. Χρωματίστε, σβήστε, ξεκινήστε ξανά, είναι έξυπνο και επαναχρησιμοποιήσιμο!

Εύκολο και πρακτικό: Σε ειδικό μέγεθος για μικρά χεράκια και εύκολο στη μεταφορά για χρωματισμό εν κινήσει.

Ένα υπεύθυνο προϊόν: Μέλος του 1% "for the Planet".  Δωρίζουμε το 1% των πωλήσεών μας σε οργανισμούς που δεσμεύονται να προστατεύουν το περιβάλλον.

Γαλλικό προϊόν: Δημιουργήθηκε το 2015 από δύο αδερφές, η SuperPetit αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα εμπνευσμένα από τα παιδιά μας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Ζωγραφίζουμε και Κατασκευάζουμε