The Lunch Bags Original Ισοθερμική Τσάντα Φαγητού 5Lt Jaguar 2.0

The Lunch Bags Κωδικός προϊόντος: LB1082
25,90 € 32,00 €
Διαθέσιμο

Τώρα ακόμα και η τσάντα του φαγητού ταιριάζει με το στιλ το δικό σας και του παιδιού σας με τις ισοθερμικές τσάντες με μοντέρνο design που θα βρείτε στο babydream.gr!

 

The Lunch Bags Original Ισοθερμική Τσάντα Φαγητού 5Lt Jaguar 2.0

 

Η ελληνική εταιρεία the LunchBags απευθύνεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους, και προσφέρει μια ευρεία γκάμα από μοντέρνες και eco friendly προτάσεις για τη μεταφορά του φαγητού σας… και όχι μόνο!

 

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα απο βαμβάκι, σεβόμενοι τις ανάγκες του πλανήτη, και σε πολλά σχέδια και χρώματα, για να ταιριάξουν απόλυτα με το στυλ σας.

 

The Original Lunchbag σε Μαύρο Άσπρο Tweed σχέδιο και με μαύρο χερούλι. Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες. Για τη δουλειά, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό.


Χωρητικόητα: 5Lt

Διαστάσεις : M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

 

The Lunch Bags

Handcrafted Made In Greece

Τα The Lunchbags είναι μια πανέμορφη μάρκα τσαντών η οποία απευθύνεται σε όλους. Είναι εμπνευσμένη από τις καθημερινές μας ανάγκες, το πάθος για τη μόδα και τα κίνητρα που μπορούμε να δημιουργήσουμε με φιλικές ενέργειες προς το περιβάλλον. Κάθε τσάντα μας είναι χειροποίητη και κατασκευάζεται με τα καλύτερα υλικά, ενώ έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα περισσότερα με στυλ.