The Lunch Bags Original Ισοθερμική Τσάντα Φαγητού 5Lt Kids Dots

The Lunch Bags Κωδικός προϊόντος: 81240
30,90 € 37,90 €
Διαθέσιμο

Τώρα ακόμα και η τσάντα του φαγητού ταιριάζει με το στιλ το δικό σας και του παιδιού σας με τις ισοθερμικές τσάντες με μοντέρνο design που θα βρείτε στο babydream.gr!


The Lunch Bags Original Ισοθερμική Τσάντα Φαγητού 5Lt Kids Rose




The Original Kids Version Lunchbagμε χερούλια με και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου. Διατηρεί το φαγητό σας ζεστό ή κρύο μέχρι την στιγμή της απόλαυσης!


Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold© για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι.


Για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.


Χαρακτηριστικά:

  • Ποιότητα: 100% Βαμβάκι με αδιάβροχο εσωτερικό
  • Διαστάσεις: 21x16x24
  • Χωρητικότητα: 5L


The Lunch Bags

Handcrafted Made In Greece


Τα The Lunchbags είναι μια πανέμορφη μάρκα τσαντών η οποία απευθύνεται σε όλους. Είναι εμπνευσμένη από τις καθημερινές μας ανάγκες, το πάθος για τη μόδα και τα κίνητρα που μπορούμε να δημιουργήσουμε με φιλικές ενέργειες προς το περιβάλλον. Κάθε τσάντα μας είναι χειροποίητη και κατασκευάζεται με τα καλύτερα υλικά, ενώ έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα περισσότερα με στυλ.