The Puppet Company ECO Γαντόκουκλα Κουκλοθέατρου Λύκος 32εκ.

The Puppet Company Κωδικός προϊόντος: PUP-6215
22,90 € 29,00 €
Διαθέσιμο

Βρείτε στο babydream.gr γαντοκούκλες και δακτυλοκούκλες για να στήσετε τα δικά σας σπιτικά κουκλοθέατρα!

 

The Puppet Company ECO Γαντόκουκλα Κουκλοθέατρου Λύκος 32εκ.

 

Με το απαλό του γκρι τρίχωμα και την ουρά της, αυτή η γαντοκούκλα λυκάκι αποτελεί μια φανταστική προσθήκη σε οποιαδήποτε συλλογή κουκλοθεάτρου. Ιδανικό για να δώσετε ζωή στο παιχνίδι, τέλειο για παιδιά και σχεδιασμένο για να ταιριάζει στα περισσότερα χέρια ενηλίκων.


Κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, ως μέρος της συνεχούς μας δέσμευσης για τη βιωσιμότητα, αυτή η αλεπού είναι απίστευτα απαλή, με υψηλής ποιότητας φινίρισμα. Αυτή η συλλογή ECO συμπληρώνει τέλεια τις άλλες μας κούκλες και μαλακά παιχνίδια με φανταστική προσοχή στη λεπτομέρεια.


Μέρος της φανταστικής μας συλλογής ECO Walking Puppets, με 17 στυλ να συλλέγονται από τα αγαπημένα ζώα του αγροκτήματος, τα κατοικίδια ζώα και τα άγρια ​​ζώα. Κάθε μικρή λεπτομέρεια σε κάθε κούκλα, από το νήμα που χρησιμοποιείται για την κέντηση των ματιών έως τη γέμιση που την κάνει ακόμα πιο αγκαλιάσιμη, έχει ανακυκλωθεί και ξαναχρησιμοποιηθεί - Πολύ εντυπωσιακό, ε;


Συμμετέχετε στη δέσμευσή μας για το περιβάλλον καθώς ξεκινάτε φιλικές προς το περιβάλλον περιπέτειες με αυτά τα γοητευτικά Walking puppets: “Αποκτήστε μία κούκλα - διασκεδάστε - βοηθήστε στη σωτηρία του πλανήτη”.


Κατάλληλο από τη γέννηση, συνιστάται από 12 μηνών και άνω.

Μέσο μέγεθος: 32 x 22 x 12 cm 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 12 μηνών και ανω