♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Tuttolina σετ 7τμχ κούνιας από φυσική αντιβακτηριακή ίνα και Aloe Vera -Bear 3D pink

TuttoLina per bambini Κωδικός προϊόντος: 11000-171
134,10 € 169,00 €
Μη διαθέσιμο

 ΡΤΕ65001117

        
     ΟΙ Νο 1 ΠΡΟΙΚΕΣ ( ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΟΥΝΙΑΣ) ,ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ....

                                                     .............ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ !!!

 

Τα προϊόντα της εταιρείας Tuttolina είναι κατασκευασμένα με μοναδικές προδιαγραφές που θα σας καταενθουσιάσουν και εσάς και το μωρό σας !!!

Είναι κατασκευασμένα από φυσική αντιαλλεργική και αντιβακτηριριακή ίνα και ALOE VERA , που τα κάνει οχι μόνο να διαφέρουν αισθητικά και τεχνολογικά ...αλλά να τα κατατάσσουν στα ΠΟΙΟΤΙΚΌΤΕΡΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

             Το σετ περιλαμβάνει :

  • Πάπλωμα 
  • Παπλωματοθήκη 
  • Πάντα
  • Θήκη πάντας 
  • Σετ 3 ΤΜΧ  ( κατωσέντονο με λάστιχο  - πανωσέντονο - μαξιλαροθήκη ) 
  • κουνουπιέρα στρογγυλή ( υψηλής αισθητικής )

 

Ολα κατασκευασμένα με  τις προδιαγραφές που σας παρουσιάζουμε αναλυτικά εδώ :

 

 

 

Σύγχρονες τεχνολογίες και πρότυπα στα προϊόντα της TUTTOLINA.  

 
                              Oeko-Tex Standard 100
Ανεξάρτητη πιστοποίηση κλωστοϋφαντουργίας « ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ η TXTILES ελέγχονται για harrmful Ουσίες με το Oeko-Tex Standard 100 της» - πηγαίνει πολύ πέρα από τα υπάρχοντα πρότυπα (EURO) και πληρή τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της κατηγορίας προϊόντων υψηλής αφάλειας .



ΒΙΟΑΚΤΗ ΤΡΕΒΗΡΑ
Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της TUTOLINA είναι η άριστη ποιότητα και η προσοχή στις μικροσκοπικές λεπτές αποχρώσεις, από τις οποίες κατασκευάζονται υφαντά τα προϊόντα του κατάλληλου επιπέδου.

 

                              ΑΣΗΜΙ ΙΟΝΕΣ
ΤΡΕΒΗΡΑ ΒΙΟΑΚΤΗ -φυσικές ίνες για την γέμιση- κατασκευή  μαξιλαριών και κουβερτών. Ιόνες ασημιού, που περιέχει ίνες - έχουν βακτηριοκτόνο και αντιαλλεργικό αποτέλεσμα ανθεκτικό στο πλύσιμο και το χρόνο , με την επικάλυψη του ALOE VERA. 

                              ALOE VERA
Καλύπτει - ίνες TREVIRA BIOACTIVE και υποστηρίζει στην αντιμετώπιση της ανάπτυξης μικροοργανισμών και αλλεργικών αντιδράσεων, παρέχοντας θεραπευτικές και προληπτικές επιδράσεις.

 

Το σύστημα γεμίσματος μαξιλαριών και κουβερτών EVEN FILL  - δίνει ευκολία, δημιουργεί ένα μικροκλίμα, έχει ιδιότητες μεμβράνης , αποκτά τέλεια ένα άνετο  και   άνετο σχήμα για ένα γλυκό όνειρο.     
           
EASY WASH - διευκολύνει το πλύσιμο, αφαιρώντας από το κάλυμμα των υλικών πλήρωσης.   ITB MORATEX- πιστοποιητικό συμμόρφωσης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Και φυσικά η όμορφη εμφάνιση!   

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  0,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Ντύσιμο Κούνιας