Το BabyDream.gr βρίσκετε δίπλα σας! ♥️ Στηρίζοντας την προσπάθεια #μένουμεσπίτι και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μικρά παιδάκια, σας κάνει δώρο τα μεταφορικά!
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 19€ που θα πληρωθούν με κάρτα, paypal ή κατάθεση στη τράπεζα ενισχύοντας την ασφάλεια της ανέπαφης παράδοσης!

ZAZU Chloe το Γατάκι με Παλαμάκια & Μουσική Δραστηριοτήτων ZA-CHLOE-01

ZAZU Κωδικός προϊόντος: ZA-CHLOE-01
44,90 € 50,00 €
Διαθέσιμο

Βρείτε παιχνίδια με ήχους και κινήσεις στο babydream.gr για να βελτιώσουν τις αντιδράσεις και την παρατηρικότητα τους!

Χλόη γατάκι με παλαμάκια και μουσική δραστηριοτήτων με 2 τραγούδια ένα στο κάθε ποδαράκι και χτυπάει παλαμάκια με τα χεράκια του.


Απασχολείστε ευχάριστα το μικρό σας για να διασκεδάζει τραγουδώντας ή παίζοντας clap your hands με την Χλόη το Γατάκι της ZAZU.

Το μικρό σας θα την αγαπήσει και θα προσπαθήσει να παίξει μαζί της με την αντιγραφή των κινήσεων.


⭐Οδηγίες Χρήσης

1. Πιέστε το δεξί πόδι για να παίξετε και να τραγουδήσει το Clap clap clap your hands, clap your little hands......

Η Χλόη το γατάκι θα αρχίσει να παίζει το παιχνίδι clap your hands χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια με τα φτεράκια του και λέγοντας το τραγουδάκι.


2. Πιέστε το αριστερό πόδι για να παίξετε και να τραγουδήσει το: If you are happy and you know it clap your hands, και η Χλόη θα αρχίσει να παίζει το παιχνίδι clap your hands χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια με τα χεράκια της.

H μουσική και οι κινήσεις θα διασκεδάσουν το μωρό σας δημιουργώντας ενθουσιασμό, ενώ παράλληλα είναι πολύ ρεαλιστικό και παράξενα εθιστικό την ώρα που το παρακολουθεί.


Λειτουργεί με μπαταρίες |  3 x AAA

(Οι μπαταρίες δεν συμπεριλαμβάνονται.)

Κατάλληλο από νεογέννητα 0m+.

Πλένονται με στεγνό καθάρισμα εξωτερικά.


Γλώσσα : Αγγλικά

Διαστάσεις προϊόντος: 16 x 16 x 30 cm