♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Μαξιλάρι εκγύμνασης ραχιαίων Taf Toys Developmental pillow

Taf toys Κωδικός προϊόντος: 12045
23,50 € 28,90 €
Μη διαθέσιμο

08280219//09110320// 11870421

 

 

Το development pillow  της Taf toys είναι ένα  μοναδικά σχεδιασμένο μαξιλαράκι στήριξης της κοιλιάς και ενθάρρυνσης της ανύψωσης του κεφαλιού και του λαιμού.

Το μαξιλαράκι βρεφικής ανάπτυξης  development pillow έχει  πολύχρωμες παραστάσεις , εξαιρετικά μαλακό ύφασμα στην πλάτη του  και  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια κατάλληλη για την άσκηση των μυών του κεφαλιού και του λαιμού του μωρού σας.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του βοηθάει το μωρό σας  να σηκώσει το κεφαλάκι του και το λαιμό του και ενισχύει την ανάπτυξη των κινητικών του δεξιοτήτων....ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΤΟΥ !!

Εμείς στο Taf Toys πιστεύουμε  ότι και  τα 4 αναπτυξιακά στοιχεία (συναισθηματική νοημοσύνη, γνωστική λειτουργία, αισθήσεις και κινητικές δεξιότητες) αλληλεπιδρούν για να ενισχύουν το ένα το άλλο δίνοντας σ τα μωρά τις  καλύτερες  αναπτυξιακές  δυνατότητες για την ηλικία τους.  

Όπως όλα τα προϊόντα  Taf Toys  το Development pillow έχει σχεδιαστεί όμορφα χρησιμοποιώντας χιουμοριστικές πολύχρωμες και γοητευτικές  εικονογραφήσεις από τον διάσημο Γάλλο  εικονογράφο- συγγραφέα για παιδιά  Alain Crozon.

Ηλικία 0+

Σας προτείνουμε επίσης