♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Μάρσιπος Babybjorn - ONE MESH ANTHRACITE - 098013E1

BABYBJORN Κωδικός προϊόντος: 1408-098013E1
220,00 € 286,00 €
Διαθέσιμο

     Απλά ο καλύτερος μάρσιππος στον κόσμο!

O Νο1 μάρσιππος στον κόσμο ...τώρα και με ύφασμα 3D.....που θα βοηθήσει το παιδί σας να ρυθμίζει την θερμοκρασία του σώματός του σωστά , ώστε να απολαμβάνετε την βολτούλα σας χωρίς αφιδρώσεις !!!

         H νέα έκδοση του μάρσιππου One έχει πιο μαλακό και ευέλικτο ύφασμα καθώς και νέα χαρακτηριστικά

 

                                           Ευέλικτος για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη.

 

 

Με τον μάρσιππο One της BabyBjörn, είναι εύκολο και ασφαλές για σένα να αλλάξεις από τη μπροστινή στη πίσω θέση με μια κίνηση. Το μέγεθος, η θέση και η υποστήριξη στο κεφάλι είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, κάτι που σημαίνει ότι προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του νεογέννητου που αναπτύσσεται και κάθε σωματότυπου που τον φοράει. 

H νέα έκδοση του μάρσιπου One έχει πιο μαλακό και ευέλικτο ύφασμα καθώς και νέα χαρακτηριστικά
 
Ευέλικτος για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη.
 
Με τον μάρσιπο One της BabyBjörn, είναι εύκολο και ασφαλές για σένα να αλλάξεις από τη μπροστινή στη πίσω θέση με μια κίνηση. Το μέγεθος, η θέση και η υποστήριξη στο κεφάλι είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, κάτι που σημαίνει ότι προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του νεογέννητου που αναπτύσσεται και κάθε σωματότυπου που τον φοράει. 

                     Eργονομική τελειότητα, τόσο για σας, όσο και για το παιδί σας!

Το καινούριο μοντέλο της σουηδικής Babybjorn, ο μάρσιππος ONE συνδυάζει την απόλυτη εργονομία με την απόλυτη άνεση για εσάς και το παιδί σας. Απλός και άνετος σε όλες τις στάσεις, ακολουθεί την ανάπτυξη του μικρού σας και μπορεί να το φιλοξενήσει μέχρι και για 3 χρόνια!

Η χρήση του ξεκινά από νεογέννητο, τοποθετώντας το προς τα εσάς και σε πιο ψηλή θέση.

Από τον 5ο μήνα και μετά και αφού το παιδί μπορεί να στηρίζει το κεφάλι του, η θέση κατεβαίνει και το παιδί μπορεί να κοιτά είτε προς τα εσάς, είτε προς τα εμπρός.
Μάλιστα στη θέση προς τα εσάς, η έδρα του μάρσιππου διαμορφώνεται στην λεγόμενη frog position, τη στάση του βάτραχου δηλαδή, για μεγαλύτερη άνεση και λιγότερη επιβάρυνση της πλάτης του παιδιού.

Από τον 12ο μήνα και μετά το παιδί μπορεί να τοποθετηθεί και στην πλάτη σας!

Και μάλιστα μπορείτε να το...πηγαινοφέρνετε μπρος και πίσω, χωρίς να βγάλετε το παιδί από μέσα και χωρίς καν να βγάλετε τον μάρσιππο!

  4 διαφορετικές θέσεις λοιπόν, μία ακόμη καινοτομία από την εταιρεία .....

                       .............που ανακάλυψε την ιδέα "μάρσιππος" και την εξελίσσει εδώ και 4 δεκαετίες!

'Ολες οι ρυθμίσεις (και είναι πολλές), γίνονται εύκολα από μπροστά ώστε να μην χρειάζεστε βοήθεια για να μοιράσετε το βάρος του παιδιού σωστά ανάμεσα στην μέση σας, τους γλουτούς και τους ώμους σας, ανεξάρτητα από το ύψος σας ή τον σωματότυπο σας.

Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με παιδιάτρους και ορθοπεδικούς για να προσαρμόζεται απόλυτα στο σώμα του παιδιού, καθώς αυτό μεγαλώνει χωρίς εξτρά ένθετα. Το κεφάλι, ο λαιμός και η πλάτη του παιδιού υποστηρίζονται συνεχώς σωστά, την ίδια ώρα που οι γοφοί και τα πόδια του είναι στην σωστή θέση και στάση.

Η υποστήριξη κεφαλής παίζει σημαντικό ρόλο για το λαιμό του νεογέννητου. Ρυθμίζεται και διπλώνει όταν το παιδί μπορεί να στηρίζει το κεφάλι του (4+ μηνών), άρα μπορεί και να τοποθετηθεί κοιτώντας πλέον μπροστά, για να ανακαλύψει μόνο του όλο ...τον κόσμο! Τους πρώτους 4 μήνες που το παιδί κοιτά εσάς, συνιστάται η τοποθέτηση του πιο ψηλά και μετά, όταν κοιτάξει μπροστά μπορεί να τοποθετηθεί πιο χαμηλά για ανακούφιση της μέσης σας...Πρέπει να είναι τόσο κοντά έτσι ώστε να φιλάς τη κορυφή του κεφαλιού του.

Οι ιμάντες πλάτες , η ζώνη μέσης και η πλάτη του μάρσιππου είναι επενδυμένα , για μεγαλύτερη άνεση, οι ραφές είναι εξωτερικές για να μην ερεθίζουν το δέρμα του παιδιού.

Τα μωρά και τα μικρά παιδιά έχουν ανάγκη για σωματική και οπτική επαφή μαζί σας.
Η ζέστη του κορμιού σας, ο χτύπος της καρδιάς και η φωνή σας, θα του δώσουν μια αίσθηση ασφάλειας και όταν στραφεί μπροστά θα αρχίσει να ανακαλύπτει τον κόσμο με αυτοπεποίθηση!

Εδώ βλέπετε την έκδοση mesh, από διάτρητο υλικό για άψογο εξαερισμό.






Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Μάρσιποι