♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Παιδική Βαλίτσα ταξιδιού, Παιχνιδόκουτο Shaun the sheep ροζ ( ΔΩΡΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ )

Shaun the Sheep Κωδικός προϊόντος: 8300205
79,00 € 86,00 €
Μη διαθέσιμο

36490019

                   Η ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ !!!

Ο πιο γνωστός πρωταγωνιστής της παιδικής σειράς “Shaun The Sheep” μετατρέπεται στην πιο παιχνιδιάρικη βαλίτσα ταξιδιού σε μέγεθος χειραποσκευής ώστε το παιδί να έχει πάντα μαζί του απαραίτητα αντικείμενα και τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Ταυτόχρονα το βαλιτσάκι λειτουργεί και ως περπατούρα χαρίζοντας ατελείωτες στιγμές διασκέδασης ενώ ταυτόχρονα το εκπαιδεύει στην διαδικασία της αποθήκευσης των παιχνιδιών μετά το παιχνίδι στο εσωτερικό της.

Παιδική Βαλίτσα ταξιδιού, Παιχνιδόκουτο  Shaun the sheep Διασκεδάζει την πλήξη των μικρών στα ταξιδια τους. Τα παιδάκια μπορούν να κάτσουν πάνω της, να την σύρουν σαν κατοικίδιο, και να παίζουν. Μπορεί να κρατηθεί από τη χειρολαβή, στον ώμο ή ρυμουλκώντας την παιδική βαλίτσα βάφτισης η ταξιδιού σαν τροχήλατη.


New model 2019

-Αυτοκόλλητα Shaun the Sheep για την εξωτερική διακόσμηση της οπως εσείς επιλέξετε.

-Η Γλώσσα και η ουρίτσα του shaun the sheep βαλίτσας είναι διακόπτες σφράγισης   

-Αυτάκια για Χερούλια shaun the sheep σταθερότητας του παιδιού σε όρθια θέση   

-Πλαστική ταυτότητα shaun the sheep παιδικής βαλίτσας για το Ονοματεπώνυμο   

-Αποσπώμενο λουράκι μεταφοράς / ρυμούλκησης   

-2 Εσωτερικoί ιμάντες συγκράτησης 

 

⭐ Ελαφριά στην μεταφορά παιδική βαλίτσα

Η βαλιτσούλα σον το πρόβατο είναι ελαφριά ακόμα και για τα παιδιά. Με βάρος μόνο 1.5Kg μπορείτε να τη μεταφέρετε εύκολα παντού για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης.

 

⭐ Παιδική βαλίτσα Εύκολη στο άνοιγμα και στο κλείσιμο της 

Χάρις στην ειδική της κατασκευή, ακόμα και το άνοιγμα της παιδικής βαλίτσας σον το προβατάκι είναι διασκεδαστικό. Για να το καταφέρετε σηκώστε προς τα πάνω την γλώσσα του Shaun, γυρίστε την ουρίτσα του προς την σωστή κατεύθυνση και στην συνέχεια ανοίξτε την αντίστοιχα προς τα δεξιά και προς τα αριστερά. Ακολουθήστε την ίδια αντίθετη διαδικασία για το κλείσιμο της βαλίτσας.

 

⭐ Πολυχρηστική παιδική βαλίτσα

Τοποθετώντας τον αποσπώμενο ιμάντα στις ειδικές υποδοχές στο πάνω μέρος του Shaun The Sheep τον μετατρέπετε σε παιδικό βαλιτσάκι ώμου.

Τοποθετώντας τον αποσπώμενο ιμάντα στις ειδικές υποδοχές στο κάτω μέρος του Shaun The Sheep τον μετατρέπετε σε βαλίτσα παιχνίδι τροχήλατο , αφού μπορείτε να σέρνετε το παιδί όσο εκείνο το χρησιμοποιεί ως περπατούρα shaun the sheep.

Χρησιμοποιήστε την παιδική βαλίτσα shaun και ως αποθηκευτικό χώρο στο δωμάτιο του παιδιού αφού μπορείτε να αποθηκεύετε τα αγαπημένα του παιχνίδια στο εσωτερικό της βαλίτσας σον το πρόβατο.

 

⭐ Ανθεκτική  βαλίτσα σον το πρόβατο

Λόγω της κατασκευής της παιδικής βαλίτσας από ABS και PP, η περπατούρα – βαλίτσα Shaun The Sheep δεν καταστρέφει το πάτωμα ακόμα και όταν τα παιδιά το χρησιμοποιούν μέσα στο σπίτι.

 

 

Προϊόν παιδική βαλίτσα ταξιδιού


Βάρος βαλίτσα παιδική Σον : 1,5 κιλά

Κανονική φόρτωση : 25 kg.

Maximum φόρτωση: 50 kg. 

Διαστάσεις παιδικής βαλίτσας Σον το πρόβατο : Μήκος 46 εκ., Πλάτος 24 εκ., Ύψος 37εκ.     

 

 

 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Βαλίτσες παιδικές & Μαιευτηρίου