♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Πολυμορφικό κρεβάτι casababy Modular Naturale Grey

casababy Κωδικός προϊόντος: 590118-10
969,00 €
Μη διαθέσιμο

        Ενα κρεβάτι υψηλών προδιαγραφών ....που τηρεί αυτό που υπόσχεται !!!

                      Θα φιλοξενήσει το παιδί σας από νεογέννητο ....μέχρι περίπου 12 ετών !!

Κρεβάτι με ενσωματωμένη σιφονιέρα και αλλαξιερα.

Μετά την ηλικία των 4 χρόνων μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι με 2 κομοδίνα.

          Κρεβάτι παράγεται από ξύλο οξιάς, mdf υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Το στρώμα ρυθμίζεται σε 2 θέσεις για μεγαλύτερη άνεση της μητέρας.

Η αρχική διάσταση του στρώματος είναι 140×75 με μέγιστο ύψος 10 πόντους και μετατρέποντας σε κρεβάτι με διάσταση στρώματος 180×75.

Προσαρμοσμένη πλαστική προστασία στα κάγκελα για την οδοντοφυΐα του μωρού σας.

Ο έξυπνος πρακτικός σχεδιασμός του προσφέρει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους με τέσσερα βαθιά συρτάρια στα κομοδίνα, ένα αρκετά μεγάλο στο κάτω μέρος, δύο ακόμα ευρύχωρα στο πλαϊνό μέρος και δύο αποθηκευτικούς χώρους.

Ολα τα συρτάρια είναι κατασκευασμένα από κόντρα πλακέ σημύδας για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο χρησιμοποιώντας μηχανισμούς με ροδάκι. η άνετη αποσπώμενη αλλαξιέρα που συνοδεύει το κρεβάτι είναι διαστάσεων 83×40.

Ενα αληθινό πολυμορφικό κρεβάτι μεγαλώνοντας μαζί με το παιδί σας έχοντας τη δυνατότητα να αποσπάσετε όλα τα κομμάτια του και να τα προσαρμόσετε ανάλογα με της απαιτήσεις του χώρου σας μετατρέποντας το σε τρεις κατηγορίες.

Προαιρετικά μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων μπορείτε μόνη σας να επιλέξετε τον ιδανικό χρωματικό συνδυασμό για τον χώρο σας. μπορείτε να επιλέξτε τη ζωγραφιά που σας αρέσει όπως και ένα από τα σχέδια Swarovski element της σειράς μας και να το τοποθετήσετε στο έπιπλο της επιλογής σας. αποκτήστε το έξυπνο προστατευτικό καγκελάκι με το οποίο το παιδί σας μπορεί εύκολα και μόνο του να ανεβοκατεβαίνει με ασφάλεια στον χώρο του.

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  19,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.