MamaToyz Αναδιπλούμενος Πύργος Εκμάθησης Montessori Fold Bird

MamaToyz Κωδικός προϊόντος: 8683723300835
149,00 € 165,00 €
Διαθέσιμο

Αξεσουάρ παιδικού & βρεφικού δωματίου βασισμένα στη μέθοδο Montessori για να απασχολούνται τα παιδιά σας με παραγωγικό εκπαιδευτικό τρόπο. Σας περιμένουν στο babydream.gr!


MamaΤoyz Αναδιπλούμενος Πύργος Εκμάθησης Montessori Fold Bird


Το Fold είναι ένας πύργος εκμάθησης που επιτρέπει στα μωρά να φτιάχνουν κέικ και πίτες με τους γονείς τους στην κουζίνα. Χάρη στο αναδιπλούμενο χαρακτηριστικό του, όχι μόνο παρέχει χώρο για στενούς χώρους όταν δεν χρησιμοποιείται, αλλά παρέχει επίσης άνεση όταν μετακινείστε από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από 12 μηνών έως 5 ετών με τα 3 ρυθμιζόμενα ύψη.


Οι πύργοι εκμάθησης επιτρέπουν στο παιδί σας να ανεβαίνει και να κατεβαίνει μόνο του, δίνοντας του ανεξαρτησία και οικειότητα με το χώρο του σπιτιού, παρέχοντας του ταυτόχρονα ασφάλεια κατά τη διάρκεια παραμονής του πάνω σε αυτόν.



Χαρακτηριστικά-Οφέλη:

  • Το Fold είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο και στην κατασκευή του χρησιμοποιείται ξύλο σημύδας. Για το λόγο αυτό, δεν υπάρχουν χημικές ουσίες στο προϊόν.
  • Δεν υπάρχουν αιχμηρές γωνίες στο προϊόν που μπορεί να βλάψουν ή να θέτουν σε κίνδυνο το μωρό σας. 
  • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ηρεμία και να συμβάλετε στη διαδικασία μάθησης του μωρού σας.


Λίγα λόγια για τη Mamatoyz:




Η MamaToyz είναι μία εταιρία σχεδιασμού παιχνιδιών που ιδρύθηκε από τρεις βραβευμένους σχεδιαστές βιομηχανικού σχεδιασμού. Συνδυάζει την καινοτομία, το μοντέρνο σχέδιο και ποιότητα μαζί με την θεμελιώδη αρχή της προτεραιότητας της υγείας του μωρό σας. Όλα τα προιόντα της MamaToyz έχουν δημιουργηθεί με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και είναι χειροποίητα με χρήση φυσικού ξύλου.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Πύργοι Εκμάθησης