♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

New Classic Toys Παιδική Κουζίνα Kitchenette Rattan 60x31x93εκ.

New Classic Toys Κωδικός προϊόντος: CT11045
169,00 € 199,00 €
Διαθέσιμο

Ολοκληρωμένα Παιδικά Δωμάτια & Κουκλόσπιτα, κουζίνες & πάγκοι στο babydream.gr για να μπορούν να κάνουν ότι η μαμά και ο μπαμπάς, πάντα με ασφάλεια!


New Classic Toys Παιδική Κουζίνα Kitchenette Rattan 60x31x93εκ.


Αυτή η χαριτωμένη μικρή κουζίνα της New Classic Toys με φυσικές λεπτομέρειες από ξύλο rattan είναι ιδανική για τους μικρούς μας σεφ που θέλουν να ξεκινήσουν τις γαστρονομικές τους περιπέτειες.


Διαθέτει: φούρνο ψησίματος και φούρνο μικροκυμάτων για ψήσιμο και ζέσταμα νόστιμων λιχουδιών. Επιπλέον, διαθέτει δύο μικρές εστίες μαγειρικής, με τις οποίες το παιδί μπορεί εύκολα να ετοιμάσει γεύματα για όλη την οικογένεια. Ο νεροχύτης και η βρύση νερού επιτρέπουν στο παιδί την προσποιητή πλύση και τον καθαρισμό, προσθέτοντας έτσι μια νότα ρεαλισμού στο παιχνίδι του. 


Περιλαμβάνει:

μια κατσαρόλα με καπάκι

ένα τηγάνι

3 σκεύη μαγειρικής

ένα γάντι φούρνου και

δύο θήκες για αλάτι και πιπέρι


Οι λεπτομέρειες από rattan προσδίδουν φυσική εμφάνιση και μια πινελιά κομψότητας, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο αυτή τη μικρή κουζίνα σε μια κομψή προσθήκη σε κάθε playroom ή σαλόνι. Είτε τα μικρά παιδιά μαγειρεύουν ένα γεύμα είτε παίζουν εστιατόριο, αυτή η λιλιπούτεια κουζίνα είναι ιδανική για παιχνίδια ρόλων και θα διασκεδάσει τα παιδιά σας για ώρες. Το ύψος του πάγκου είναι 55 cm.


Μέγεθος: 60 x 31 x 93 cm

Κατάλληλο για ηλικίες: 36 μηνών και άνω  



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Κουζίνες και Κουκλόσπιτα