♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Angelcare Κάδος Απόρριψης Παιδικής Πάνας

Angelcare Κωδικός προϊόντος: BR75538
29,90 € 33,00 €
Διαθέσιμο

Στο Babydream θα βρείτε τα πάντα για να κάνετε την διαδικασία αλλαγής της πάνας και καθαρισμού του μωρόυ σας παιχνιδάκι!

Με τον κάδο απόρριψη παιδικής πάνας της Angelcare θα αλλάξετε το μωρό σας πιο γρήγορα πό ποτέ και με την καινοτόμο τεχνολογία OdourSealTM με ισχυρότατη μεμβράνη 7 επιπέδων με φράγμα οσμών θα απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές μία και καλή! Με χωρητικότητα έως και 38 πάνες για να μην ζείτε συνέχεια με το άγχος της αλλαγής της κασέτας/ανταλλακτικής σακούλας!

Χαρακτηριστικά:

  • Πολύ απλή διαδικασία, απλά σηκώστε το καπάκι, τραβήξτε λίγο επιπλέον φιλμ, κόψτε και συνδέστε
  • Χωρητικότητα έως και 38 πάνες (μέγεθος 1)
  • Με τεχνολογία OdourSealTM: Διαθέτει ισχυρότατη μεμβράνη 7 επιπέδων με φράγμα οσμών παρέχοντας την απόλυτη προστασία δυσάρεστες οσμές!
  • Υγιεινό - Πρακτικό και εύκολο στη χρήση
  • Ανοίξτε το καπάκι και σπρώξτε την πάνα μέσω του συστήματος σφιγκτήρα για να κλειδώσετε τη μυρωδιά μέσα στη σακούλα πολλαπλών χρήσεων
  • Εύκολο στην αφαίρεση: Απλά πιέστε το κουμπί για να έχετε πρόσβαση στην τσάντα. Κόψτε την τσάντα, χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό κόπτη που προστατεύει από παιδιά, στη συνέχεια συνδέστε την τσάντα στο επάνω μέρος - Σηκώστε την τσάντα από τον κάδο και βγάλτε την

Παρακαλώ συνδυάστε με τις ανταλλακτικές κασέτες / ανταλλακτικές σακούλες BR74586  

Σας προτείνουμε επίσης