♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

BABYZEN YOYO² μαύρος σκελετός - Peppermint

BABYZEN Κωδικός προϊόντος: 000-008
445,55 € 500,00 €
Κατόπιν παραγγελίας

261000020

ΤΟ BABYDREAM ΥΠΟΔΕΧΕΤΕ ΤΗΝ BABYZEN ΚΑΙ ΤΟ YOYO !!!!

  • ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!
  • ΤΟ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!
  • ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ!!
  • ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!!

Το YOYO  έχει σχεδιαστεί για να πηγαίνει οπουδήποτε , να διπλώνει και να ξεδιπλώνεται εύκολα,

μπορεί να μεταφέρεται σαν τσάντα και είναι οδήγηση με το ένα χέρι , 

με ελάχιστη αποθήκευση, μπορεί να θεωρηθεί ως αποσκευές .

 

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!

Με ένα καροτσάκι YOYO  , ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να συναντήσετε φίλους για ένα ποτό, 

να πιάσετε μια καμπίνα,

να μπείτε στο μετρό ή να πετάξετε στο άλλο άκρο του κόσμου.

 

Το YOYO + έχει σχεδιαστεί για να πηγαίνει οπουδήποτε , να διπλώνει και να ξεδιπλώνεται εύκολα, μπορεί να μεταφέρεται σαν τσάντα και είναι οδήγηση με το ένα χέρι , με ελάχιστη αποθήκευση, μπορεί να θεωρηθεί ως αποσκευές *.
 
Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Με ένα καροτσάκι YOYO + , ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να συναντήσετε φίλους για ένα ποτό, να πιάσετε μια καμπίνα, να μπείτε στο μετρό ή να πετάξετε στο άλλο άκρο του κόσμου.Το YOYO + έχει σχεδιαστεί για να πηγαίνει οπουδήποτε , να διπλώνει και να ξεδιπλώνεται εύκολα, μπορεί να μεταφέρεται σαν τσάντα και είναι οδήγηση με το ένα χέρι , με ελάχιστη αποθήκευση, μπορεί να θεωρηθεί ως αποσκευές *.
 
Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Με ένα καροτσάκι YOYO + , ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να συναντήσετε φίλους για ένα ποτό, να πιάσετε μια καμπίνα, να μπείτε στο μετρό ή να πετάξετε στο άλλο άκρο του κόσμου.


ΤΟΣΟ ΚΟΜΨΟ, ΤΟΣΟ ΒΟΛΙΚΟ, ΤΟΣΟ ΓΑΛΛΙΚΑ!

Ήδη από το 2012, η γαλλική μάρκα BABYZEN οραματίστηκε το YOYO , ένα μοναδικό καροτσάκι κατάλληλο από τη γέννηση και μετά, που συνοδεύει τους γονείς σε έναν κόσμο με αέναη κίνηση.

 

Το πρώτο καροτσάκι που αποδέχθηκε ως αποσκευές καμπίνας , το YOYO χαιρετίστηκε αμέσως από τα αεροπλάνα της Air France, καθώς επίσης διανεμήθηκε από την Air France Shopping.


 

 

Το YOYO² της Babyzen αλλάζει μορφή άμεσα, διπλώνει εύκολα σε διαστάσεις χειραποσκευής, μπορεί να μεταφερθεί σαν τσάντα και θα χωρέσει εκεί όπου κανένα άλλο καρότσι δεν χωρά!

Νέος σκελετός ΥΟΥΟ² με τις παρακάτω βελτιώσεις:
 

  • ΝΕΟΣ ενισχυμένος σκελετός για βάρος παιδιού μέχρι 22 κιλά
  • ΝΕΑ ανεξάρτητη ανάρτηση και στους 4 τροχούς. Καινοτόμα τεχνολογία (από συνθετικό καουτσούκ Hytrel®) η οποία προσφέρει στο YOYO² απαράμιλλη ανθεκτικότητα και απορρόφηση κραδασμών
  • ΝΕΟ τιμόνι από υψηλής ποιότητας δερματίνη: πιο ανθεκτικό και ασφαλές χάρη στον ιμάντα ασφαλείας
  • ΝΕΑ πόρπη για πιο εύκολο και γρήγορο άνοιγμα-κλείσιμο των ζωνών
  • ΝΕΟΙ ιμάντες, πιο μαλακοί και ευέλικτοι για μεγαλύτερη άνεση
  • ΝΕΟ εργονομικό κουμπί για να ρυθμίσετε τη πλάτη εύκολα και γρήγορα
  • ΝΕΟΣ σχεδιασμός στα ρουλεμάν και των 4 τροχών, των μπράτσων του σκελετού και του καλαθιού
  •  

 

 
 

Από τη γέννηση , το μωρό βρίσκεται αντιμέτωπο με γονείς για να ενθαρρύνει τη σχέση με τους γονείς τους. Το BABYZEN YOYO έρχεται με μια επίπεδη φωλιά για βρέφη, μια πλεξούδα 5 σημείων, ένα θόρυβο pop-up 2 θέσεων, ένα κάλυμμα ποδιών και ένα προσκέφαλο.

Μαλακό στην αφή και άνετο για ανάπαυση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, το αναβαθμισμένο πακέτο νεογέννητων παιδιών YOYO 0+ είναι ο απόλυτος σύντροφος για το μωρό σας από τη γέννηση έως τους 6 μήνες.

Φτιαγμένο από λευκή εσωτερική επένδυση από sherpa fleece, το προσκέφαλο και το πακέτο χρωμάτων είναι τώρα σε ταιριαστό χρώμα, δίνοντας μια νέα κομψή εμφάνιση στα μωρά.

Τοποθετημένες επίπεδη σε ένα νέο ενισχυμένο μαξιλάρι φωλιά , τα μωρά βρίσκονται γονείς-που αντιμετωπίζουν, ενώ ταξιδεύουν ασφαλείς. Με το νέο του νεογέννητο πακέτο, το YOYO + εξακολουθεί να διπλώνει εντελώς και να παραμένει συμπαγές.

Όταν αφήνετε το αυτοκίνητο , συνδέστε το BABYZEN iZi Go Modular TM με το BeSafe ® στο καροτσάκι σας χρησιμοποιώντας τους προσαρμογείς YOYO . Το κάθισμα του αυτοκινήτου κάνει εύκολα κλικ στη θέση του χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθούν τα καλύμματα υφάσματος του καροτσιού.

 

 
6+

Από 6 μήνες και μετά , ήρθε η ώρα να ανακαλύψει τον κόσμο! Χρησιμοποιώντας το ίδιο πλαίσιο, απλά ανταλλάξτε 0+ νεογέννητα υφάσματα με τα 6+ υφάσματα. Το μωρό σας είναι πλέον έτοιμο να καθίσει και να εξερευνήσει το δρόμο . Η πλάτη YOYO  μπορεί να έχει κλίση σε πολλαπλές θέσεις μέχρι το μέγιστο των 145 ° και διαθέτει άνετη επένδυση με ιμάντα 5 σημείων.

 

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ YOYO ΣΑΣ

Είτε περπατάτε μέχρι τις σκάλες, κάτω στο σωλήνα, είτε αποθηκεύετε το καροτσάκι σας στο αυτοκίνητο - όλες εκείνες οι καταστάσεις όπου απλά δεν μπορείτε να βγάλετε το μωρό σας - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διπλώσετε ή να ξεδιπλώσετε το καροτσάκι σας YOYO με το ένα χέρι , κρατώντας με ασφάλεια το παιδί σας .

Καλά διπλωμένο, μπορείτε να το μεταφέρετε στον ώμο σας χάρη στον ιμάντα του , έτσι ώστε τα χέρια σας να είναι ελεύθερα να φροντίζουν το μωρό σας.

Το YOYO μπορεί να διπλωθεί στις εκδόσεις 0+ και 6+, ακόμα και με το πέλμα του να είναι συνδεδεμένο .

 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Καρότσια ελαφριά