♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Banana Panda Παιχνίδι με Κάρτες Peek-A-Boo Riddles

Banana Panda Κωδικός προϊόντος: BP77342
14,90 € 20,00 €
Διαθέσιμο

Παιχνίδια με κάρτες από το babydream.gr για διασκεδαστικές στιγμές όλης της οικογένειας!


Banana Panda Παιχνίδι με Κάρτες Peek-A-Boo Riddles


Αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι που μπορούν να έχουν τα παιδιά σας για να μάθουν για τον κόσμο γύρω τους! Το Peek-a-Boo Riddles από την Banana Panda είναι ένα εκπαιδευτικό βιβλίο που περιέχει αινίγματα με ομοιοκαταληξία σε μια μοναδική παρουσίαση, ιδανική για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας. 


Πολύχρωμες, γερές κάρτες που είναι ενωμένες στην μια τους άκρη για εύκολο και πρακτικό παιχνίδι. Τα εικονογραφημένα κομμάτια των απαντήσεων στους γρίφους είναι ορατά μέσα από ένα ειδικό παράθυρο προβολής, κάνοντας την εύρεση της απάντησης πολύ διασκεδαστική! 


Γονείς και παιδιά μπορούν να μάθουν μαζί για τον κόσμο με έναν αστείο τρόπο, ενώ τα παιδιά θα διευρύνουν επίσης τη γνώση και το λεξιλόγιο. Το κουτί σε μέγεθος τσέπης είναι εύκολο στη μεταφορά και ιδανικό για ταξίδι. Με τη συλλογή Peek-a-Boo Riddles που διαθέτει 4 μοναδικά σετ σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών, οι γονείς μπορούν εύκολα να βρουν το κατάλληλο σετ για τα παιδιά τους.




Χαρακτηριστικά:

  • Εκπαιδευτικό βιβλίο που περιέχει 38 αινίγματα με ομοιοκαταληξία συν διασκεδαστικά γεγονότα και πρόσθετες δραστηριότητες σε μια μοναδική παρουσίαση – ένα εμπνευσμένο ταξίδι σε όλο τον κόσμο σε 80 σελίδες
  • Μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στη διδασκαλία πρώτων αγγλικών λέξεων και αστείων μικρών ποιημάτων
  • Πολύχρωμο βιβλίο που απασχολεί τις αισθήσεις του παιδιού και ξυπνά την περιέργεια και τη φαντασία, καλύπτει ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα για μικρούς εξερευνητές με πρόσθετα διασκεδαστικά γεγονότα και δραστηριότητες
  • Το φιλικό προς το ταξίδι κουτί σε μέγεθος τσέπης αποθηκεύεται εύκολα και είναι ιδανικό για διασκέδαση εν κινήσει
  • Κατάλληλο για ηλικίες: 4+


Το βιβλίο περιέχει: 80 σελίδες 

Διαστάσεις κάρτας: 8,5×16cm





Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Επιτραπέζια