♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Casababy La Maison βρεφικό κρεβάτι μετατρεπόμενο τύπου Μοντεσσόρι 590205-1 NATURAL-WHITE

casababy Κωδικός προϊόντος: 590205-1
679,00 €
Κατόπιν παραγγελίας,παράδοση σε 4-10 ημέρες

279840119

Στο BABYDREAM είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί μπορούμε πια να σας παρουσιάσουμε την πιο Διάσημη Παιδαγωγική στον Κόσμο ...Montessori !!!

Η παιδαγωγική Montessori, δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι από τις πιο διάσημες εναλλακτικές παιδαγωγικές στον κόσμο.

Ιδρύθηκε το 1907 από την Μαρία Μοντεσόρι, ιταλίδα γιατρό αφοσιωμένη στα παιδιά.

Είναι μια μέθοδος εκπαίδευσης και βασίζεται στην ανακάλυψη, στην εκπαίδευση των αισθήσεων των παιδιών και στην ελευθερία τους, εντός ορίων.

Στην παιδαγωγική Μοντεσόρι υπάρχει αυτό που λέμε «προετοιμασμένο περιβάλλον». Πρέπει δηλαδή να προετοιμάσουμε το δωμάτιο του παιδιού, από την γέννησή του, έτσι ώστε να αναπτυχθεί σε ένα εποικοδομητικό περιβάλλον.

Προσαρμόζουμε τα πάντα στο χώρο του και το πρώτο του δωμάτιο ,στο μέγεθος του παιδιού 0-5 ετών , ώστε το παιδί να μπορεί να αναζητήσει , να εξερευνήσει , να αυτονομηθεί , να παρατηρήσει , να αισθανθει ,.χωρίς δέσμευσεις , καγκελα , ανασφάλεια .

 

Η βάση του Μοντεσσοριανού συστήματος είναι η βαθιά εμπιστοσύνη στο παιδί και ο απεριόριστος σεβασμός στις ικανότητές του να αναπτυχθεί από μόνο του.

Μότο δε της μεθόδου αποτελεί το «βοήθησέ με να το κάνω μόνος μου» και γι’αυτό η αγωγή του παιδιού πρέπει να είναι τέτοια ώστε να σέβεται την ανάγκη του για προσωπική ελευθερία, τον ατομικό του ρυθμό και τα ενδιαφέροντά του.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΝΙ  ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΥΚΟ


 

             Casababy La Maison βρεφικό κρεβάτι μετατρεπόμενο τύπου Μοντεσσόρι

 

Δώστε στο παιδί σας ελευθερία κινήσεων και αίσθημα ασφάλειας με ένα κρεβάτι τύπου Μοντεσσόρι! Εσείς δεν θα ανησυχείτε για το αν θα χτυπήσει σε κάγκελα και ξύλα ή για το αν θα πέσει από κάποιο ύψος και εκείνο θα έχει την ελευθερία να ανεβοκατεβαίνει στο κρεβάτι του όποτε θέλει!

Κρεβάτι

παράγεται από ξύλο οξιάς, mdf υψηλής αντοχής και ποιότητας

η βάση του κρεβατιού (πλαίσιο) είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, εγγυώντας την μακρόχρονη αντοχή που χρειάζεται ένα παιδικό κρεβάτι

η ορθοπεδική βάση με ελαστικές τάβλες σε μορφή τόξου, ενισχύουν τη στήριξη του στρώματος για ακόμα μεγαλύτερη άνεση

η διάσταση του στρώματος είναι 140×70 και μέγιστο ύψος 15 πόντους

ο ειδικά μεταλλικός σύνδεσμος στις τραβέρσες, εγγυάται την μακρόχρονη αντοχή για τη σταθερή μετατροπή του σε προεφηβικό κρεβάτι

Προαιρετικά

μέσα από μια πλούσια γκάμα χρωμάτων μπορείτε μόνη σας να επιλέξετε τον ιδανικό χρωματικό συνδυασμό για τον χώρο σας.