♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Diaper Champ Κάδος Απόρριψης για Βρεφικές Πάνες One Ocre (≈40 Πάνες)

diaper Champ Κωδικός προϊόντος: 2130
76,99 € 99,00 €
Διαθέσιμο

Ειδικοί κάδοι για να γίνει η απόρρψη της βρεφικής πάνας εύκολη υπόθεση και να περιοριστούν οι ανεπιθύμιτες μυρωδιές! Ανακαλύψτε τες στο babydream.gr!


Diaper Champ Κάδος Απόρριψης για Βρεφικές Πάνες One Cherry (≈40 Πάνες)


Είναι ο πιο διάσημος κάδος για πάνες σε όλο τον κόσμο. Χιλιάδες μαιευτήρια και βρεφονηπιακοί σταθμοί εμπιστεύονται το Diaper Champ για την καθαριότητα και την υγιεινή των χώρων τους.


Ο DiaperChamp κάδος για τις πάνες λειτουργεί σαν μια κλειδαριά. Το μέρος που κινείται επιτρέπει να μπαίνει αέρας προς τα μέσα αλλά να μη βγαίνει. Μόνο όταν χρησιμοποιούμε το χερούλι μπορεί να απελευθερωθεί αέρας ή μυρωδιά, σε ελάχιστη ποσότητα αλλά αν δεν ανοίξετε τον κάδο, οι μυρωδιές θα μείνουν κλειδωμένες!


Ασφάλεια

Με τη χρήση του DiaperChamp έχετε πάντα το ένα χέρι σας ελεύθερο, χάρη στο πατενταρισμένο 1-hand σύστημα. Είναι ασφαλές, και το μωρό σας δεν θα κάνει απότομες κινήσεις αν είναι κάτω από την επίβλεψή σας καθ'όλη τη διάρκεια της αλλαγής της πάνας.


Εξοικονόμηση χρημάτων

Ο DiaperChamp είναι ένας πολύ ανθεκτικός κάδος ενώ δεν χρειάζεται να αγοράσετε ειδικές σακούλες για τις πάνες! Χρησιμοποιώντας τον κάδο DiaperChamp θα εξοικονομήσετε μέχρι και 200€ σε σακούλες σκουπιδιών. Δεν χρειάζεται να στοιβάξετε τις βρώμικες πάνες σε ειδικό μέρος αφού βρίσκονται όλες μέσα στον κάδο!


ΑΔΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΘΕ 5  ΜΕΡΕΣ!


Στην πορεία όλες οι νεες μαμάδες, θα έρθουν αντιμέτωπες με μία έκπληξη. Οι χρησιμοποιημένες πάνες των μωρών, μυρίζουν. Ειδικά οι πάνες των μωρών που θηλάζουν, μυρίζουν ακόμη περισσότερο.


Ακόμη και αν τις βάλετε στον κάδο σκουπιδιών και τον κλείσετε, η μυρωδιά θα διαφύγει και όταν τον ανοίγετε να πετάξετε κάτι άλλο ή μία ακόμη πάνα, η κατάσταση γίνεται χειρότερη. 


Δεν είναι μία δυσάρεστη μυρωδιά, είναι άλλωστε μία από τις μυρωδιές των μωρών μας, όμως αν έλλειπε, να είστε σίγουρες πως θα αισθανόσασταν καλύτερα :-)


Στο εξωτερικό υπάρχουν διάφοροι κάδοι αυτού του τύπου, οι περισσότεροι όμως λειτουργούν με ειδικές κασέτες και μόνο με τις δικές τους σακούλες. 


Βρήκαμε λοιπόν και σας παρουσιάζουμε τον Diaper Champ, το μοναδικό κάδο απόρριψης χρησιμοποιημένων πάνων, που διαχωρίζει αεροστεγώς το τμήμα που οι πάνες απορρίπτονται με αυτό που οι χρησιμοποιημένες πάνες συσσωρεύονται μέχρι να πεταχτούν και δεν χρειάζεται ειδικές σακούλες και κασσέτες!. 

 

O κάδος απόρριψης Diaper Champ λειτουργεί σαν μια κλειδαριά. Το μέρος που κινείται επιτρέπει να μπαίνει αέρας προς τα μέσα αλλά να μη βγαίνει. Μόνο όταν χρησιμοποιούμε το χερούλι μπορεί να απελευθερωθεί αέρας ή μυρωδιά, σε ελάχιστη ποσότητα αλλά αν δεν ανοίξετε τον κάδο, οι μυρωδιές θα μείνουν κλειδωμένες!


Χαρακτηριστικά

  • Κατάλληλο από 0+μηνών
  • Ασφάλεια με τη χρήση του Diaper Champ έχετε πάντα το ένα χέρι σας ελεύθερο, χάρη στο πατενταρισμένο 1-hand σύστημα
  • Είναι ασφαλές, και το μωρό σας δεν θα κάνει απότομες κινήσεις αν είναι κάτω από την επίβλεψή σας καθ' όλη τη διάρκεια της αλλαγής της πάνας
  • Εξοικονόμηση χρημάτων
  • Ένας πολύ ανθεκτικός κάδος ενώ δεν χρειάζεται να αγοράσετε ειδικές σακούλες για τις πάνες
  • Χωρητικότητα: +/- 30 πάνες, και αν οι πάνες είναι μικρές μπορεί να χωρέσει μέχρι και 40!
  • Χρησιμοποιώντας τον κάδο Diaper Champ θα εξοικονομήσετε μέχρι και 200€ σε σακούλες σκουπιδιών
  • Δεν χρειάζεται να στοιβάξετε τις βρώμικες πάνες σε ειδικό μέρος αφού βρίσκονται όλες μέσα στον κάδο
  • Βάρος: 3,1 κιλά
  • Διαστάσεις: 52 x 36 x 25 εκ.


Πάρα πολλές βραβεύσεις για το συγκεκριμένο προϊόν:



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Βοηθήματα για την Αλλαγή της πάνας