♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Grobag Steppee Υπνόσακος Φθινοπωρινός 1 Tog (θερμοκρασίες 20-24°C) 6-18 μηνών Woodland

Gro Company Κωδικός προϊόντος: 491590
69,20 € 76,00 €
Διαθέσιμο

Είναι βαμβακεροί, εξαιρετικής ποιότητας και ραφής και φέρουν την υπογραφή του Οργανισμού Lullaby Trust που ερευνά τον ασφαλή ύπνο των βρεφών. Βρείτε τους υπνόσακους GroBag στο babydream.gr!

 

Grobag Steppee Υπνόσακος Φθινοπωρινός 1 Tog (θερμοκρασίες 20-24°C) 6-18 μηνών Woodland

 

Ολόσωμος υπνόσακος Steppee για να ξενοιάζετε από τις κουβέρτες και τα παπλώματα και να μένει η θερμοκρασία του σταθερή όλο το βράδυ. 

 

Ο υπνόσακος Steppee χαρίζει στο μικρό σας την ελευθερία να περπατήσει, να πηδήξει και να παίξει διατηρώντας το ταυτόχρονα άνετο όλο το βράδυ. Τα χέρια και τα πόδια είναι ελεύθερα να κινούνται και είναι ιδανικός για τα δραστήρια παιδιά!

 

 

Σχεδιασμένο για την υγιή ανάπτυξη των ισχύων

Το Steppee είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να διασφαλίζει ότι τα πόδια του παιδιού μπορούν να πάρουν την θέση του "βατράχου" καθώς κοιμούνται που είναι σημαντική για την σωστή και υγιή ανάπτυξη των ισχύων του. 

 

Πόδια μέσα ή πόδια έξω; Εσείς επιλέγετε.

Το Steppee έχει ποδαράκια με αντιολισθητικά σημεία στο κάτω μέρος που τους δίνει την ελευθερία κινήσεων, να τεντωθούν και να τρέξουν στις δικές τους δραστηριότητες! Mπορείτε να αφήσετε τα ποδαράκια του ξυπόλητα ή να τα καλύψετε γυρνώντας το ύφασμα.

 

Το πολύ απαλό υλικό από βαμβάκι διατηρεί το μικρό σας ζεστό, αλλά όχι πολύ ζεστό όταν κοιμάται, διατηρώντας το σε μια άνετη θερμοκρασία χωρίς να χρειάζεται να το σκεπάσετε με κουβέρτες ή παπλώματα. Και όταν είναι η ώρα να ξυπνήσει, μπορεί άνετα να τεντωθεί, να στριφογυρίσει τα δάχτυλά του και όταν είναι έτοιμο να σηκωθεί να το κάνει με ασφάλεια και να ξεκινήσει ευχάριστα την μέρα του.

 

Διαθέτει φερμουάρ 2 σημείων. Κρατήστε το μωράκι σας ζεστό και άνετο στο πάνω μέρος και ανοίξτε το φερμουάρ στο κάτω μέρος για να αλλάξετε εύκολα την πάνα του για να διατηρήσετε στο ... ελάχιστο την ενόχληση.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Εύκολο άνοιγμα φερμουάρ 2 σημείων για εύκολη αλλαγή πάνας την νύχτα

• Πολύ απαλό ύφασμα βαμβάκι - κατασκευασμένο για άνεση

• Ενθαρρύνει τις υγιείς συνήθειες του ύπνου. 

 

Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα για να επιλέξετε τα tog ανάλογα με την θερμοκρασία του δωματίου και τι να φορέσετε κάτω από τον υπνόσακο


 

Πώς να διαλέξω το σωστό tog

Η blogger Ολίβια Γαβρίλη εξηγεί πώς να διαλέξουμε το σωστό tog στους υπνόσακους Grobag

Tog σημαίνει πόσο χονδρός θα είναι ο υπνόσακός σας και για ποιες θερμοκρασίες δωματίου προορίζεται. Οι υπνόσακοι GroBag που έρχονται στην Ελλάδα είναι μέχρι 2.5 tog καθώς η θερμοκρασία μέσα στα σπίτια σπάνια είναι κάτω των 16°C.

Για θερμοκρασίες δωματίου 16-20°C επιλέξτε υπνόσακο 2.5 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 21-23°C επιλέξτε υπνόσακο 1 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 24-26°C επιλέξτε υπνόσακο 0.2 tog

 

Αν το δικό σας πάπλωμα είναι για παράδειγμα 6 tog και λογικά απορείτε πως το παιδί δεν θα κρυώνει μέσα σε ένα υπνόσακο 2.5 tog σκεφτείτε ότι ο υπνόσακος τυλίγει το παιδί και από την κάτω του πλευρά, ενώ εσείς με το πάπλωμα απλά σκεπάζεστε. Οι υπνόσακοι GroBag είναι εγγυημένα οι πλέον ασφαλείς υπνόσακοι. Οι προδιαγραφές τους έχουν τεθεί σε συνεργασία με το Lullaby Trust τον Βρετανικό Οργανισμό που ερευνά τα θέματα ασφαλούς ύπνου των μωρών για να είστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλεια του μωρού σας.

 

Πως να το φορέσετε


 

 

Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος για τον υπνόσακο σας. 

Το κεφαλάκι του, δεν πρέπει να χωράει να περάσει από την λαιμόκοψη όταν είναι κουμπωμένος ο υπνόσακος, διαφορετικά θα είναι μεγάλος. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιο υπνόσακο να επιλέξετε ανάλογα την ηλικία, το βάρος του παιδιού αλλά και το ύψος του.

Ύψος εννοούμε το μέγιστο ύψος του υπνόσακου και υπολογίστε ότι το παιδάκι σας πρέπει να είναι το πολύ μεταξύ των δύο αυτών αριθμών.

Θα πρέπει να έχετε υπόψιν ότι ο υπνόσακος πρέπει να είναι πολύ άνετος στα πόδια για να τεντώνεται το παιδί όσο θέλει, οπότε καλύτερα να επιλέξετε το μεγαλύτερο μέγεθος αν είστε στο όριο. 

 

Ηλικία 6-18 μηνών

Κατάλληλο για μωράκια με βάρος 8–11 κιλά και ύψος 65-80 εκ.

 

 Ηλικία 18-36 μηνών

Κατάλληλο για μωράκια με βάρος 11 κιλά και πάνω και ύψος 80-95 εκ.

 


 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία υπνόσακοι και σάκοι αγκαλιάς