♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Kinderkraft Vado Κάθισμα Αυτοκινήτου 0-25kg ISOFIX Μαύρο

KINDERKRAFT Κωδικός προϊόντος: KKFVADOBLK0000
189,00 € 260,00 €
Διαθέσιμο

Στο Babydream θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από τα πιο ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου γιατί προτεραιότητα σας στη μετακίνηση είναι η ασφάλεια και η άνεση των μωρών σας.




Το κάθισμα VADO εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια για τους μικρότερους επιβάτες και ηρεμία για τους γονείς τους. Διαθέτει εξαιρετικά συστήματα ασφαλείας και προσφέρει τη δυνατότητα οπίσθιας τοποθέτησης για παιδιά έως 18kg. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι πως έχει υποβληθεί στα πιο αυστηρά τεστ. Η στιβαρότητα της κατασκευής του έχει επιβεβαιωθεί με πιστοποιητικό από το Ευρωπαϊκό οργανισμό πιστοποίησης. Επιπρόσθετα, η ασφάλειά του έχει ελεγχθεί από τα διάσημα εργαστήρια TASS INTERNATIONAL και INTERTEK.




Χαρακτηριστικά:

  • Ασφαλής οπίσθια τοποθέτηση για μεταφορά παιδιών έως 18kg με ISOFIX + TT
  • Εναλλακτικά, εμπρόσθια μεταφορά για παιδιά με βάρος άνω των 9 kg
  • Ελεγμένο από τα εργαστήρια Tass International και Intertek
  • Βάση – εύκολη στην αλλαγή θέσεων ανάμεσα σε οπίσθια και εμπρόσθια τοποθέτηση
  • Εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας
  • 4 δείκτες σωστής εγκατάστασης
  • Ενισχυμένος σκελετός που απορροφά τις δυνάμεις της σύγκρουσης
  • Τοποθέτηση με σύστημα ISOFIX & ιμάντα TOP TETHER
  • Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο με το ένα χέρι σε 11 θέσεις (50-66 cm)
  • Ανάκληση σε 4 θέσεις, ρυθμιζόμενη με το ένα χέρι
  • Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων με προστατευτικά
  • 3 ενσωματωμένα μαξιλαράκια για πιο μικρά μωρά
  • Μαγνήτες τακτοποίησης ζωνών
  • Βαθύ, φαρδύ κάθισμα
  • Υφάσματα ευχάριστα στο άγγιγμα, μαλακά, ανθεκτικά και πλενόμενα 

Οπίσθια & εμπρόσθια τοποθέτηση: Το VADO σας επιτρέπει να μεταφέρετε το παιδάκι σας στην ασφαλέστερη θέση, πχ κοιτώντας προς τα πίσω έως τα 18kg ή περίπου έως τα 4 έτη. Μπορεί να τοποθετηθεί και κοιτώντας μπροστά, ωστόσο όχι πριν το παιδί φτάσει τα 9kg.
Ασφαλέστερο με βάση: Το κάθισμα είναι τοποθετημένο πάνω σε σταθερή βάση, γεγονός που ενισχύει την ασφάλεια του παιδιού, καθώς απορροφά τις πρώτες δυνάμεις που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης. Η βάση είναι εξοπλισμένη με σύστημα ISOFIX, ενώ η αλλαγή από την οπίσθια στην εμπρόσθια θέση είναι πανεύκολη. Η σωστή τοποθέτηση του καθίσματος εξασφαλίζεται μέσω της παρουσίας ειδικού δείκτη.


 

 


H-GUARD SYSTEM: Το εξαιρετικής αντοχής προσκέφαλο του VADO περιλαμβάνει 3 δομικά επίπεδα, που προστατεύουν το κεφάλι και τον αυχένα του παιδιού, σε περίπτωση πλευρικής ή οπίσθιας σύγκρουσης.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: Ο σκελετός του καθίσματος είναι ενισχυμένος ώστε να απορροφά τις δυνάμεις που προκαλούνται σε περίπτωση σύγκρουσης και παρέχουν βελτιωμένη ασφάλεια στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.
EASY GROW SYSTEM: Το σύστημα αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια του παιδιού επιτρέποντας τη γρήγορη και αυτόματη ρύθμιση του προσκέφαλου και των ζωνών, χωρίς να απαιτείται επανατοποθέτησή τους.
 




Ρυθμιζόμενο Προσκέφαλο: Προσαρμόζεται με το ένα χέρι ανάλογα με τις ανάγκες ύψους του παιδιού. Μπορεί να ρυθμιστεί σε 11 θέσεις (50-66 cm)
Εσωτερικά μαξιλάρια: Διαθέτει 3 επιπρόσθετα μαξιλαράκια για τους νεότερους επιβάτες, χάρη στα οποία μπορείτε να ρυθμίζετε το κάθισμα στο μέγεθος του παιδιού.
Εσωτερικές ζώνες: Το VADO είναι εξοπλισμένο με σύστημα ζωνών 5 σημείων με προστατευτικά, ενώ χάρη στην ειδική τους κάλυψη, αποτρέπεται το ενδεχόμενο να γλυστρίσουν, μένοντας πάντα στη θέση τους.
 
 




Ανάκληση: Σας επιτρέπει να ρυθμίζεται τη γωνία ανάκλησης του καθίσματος με το ένα χέρι. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 θέσεις ανάκλησης (4 για εμπρόσθια τοποθέτηση & 1 για οπίσθια)
Σύστημα ISOFIX: Διαθέτει σύστημα ISOFIX, χάρη στο οποίο η σωστή τοποθέτηση του καθίσματος στο αυτοκίνητο γίνεται με απλό τρόπο.
Ιμάντας TOP TETHER: Ο ιμάντας παρέχει έξτρα σταθερότητα στην περίπτωση ατυχήματος. Όταν τεντώνεται, αποτρέπει τυχόν γύρισμα του καθίσματος.
4 δείκτες ορθής τοποθέτησης: Εξασφαλίζει τη σωστή τοποθέτηση του καθίσματος στη βάση, το δέσιμο του συστήματος ISOFIX και την ασφάλιση του παιδιού με τις ζώνες του καθίσματος.
Οδηγοί ζωνών: Οι οδηγοί για τις ζώνες σας επιτρέπουν να δέσετε το παιδί στο κάθισμα πανεύκολα και σωστά, για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι.
Ευκολία στην τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα: Χάρη στου μαγνητικούς γάντζους που συγκρατούν τις ζώνες στα πλαϊνά του καθίσματος, είναι πολύ εύκολο να βάλετε ή να βγάλετε το παιδί στο και από το κάθισμα.
 





Μαλακό κάθισμα: Το ευρύχωρο, μαλακό μαξιλάρι του καθίσματος, φτιαγμένο από υλικά πιστοποιημένα από την INTERTEK κρατά το παιδί χαρούμενο και άνετο σε κάθε διαδρομή.
Εύκολη συντήρηση και φροντίδα: Τα καλύμματα αφαιρούνται και πλένονται. Έτσι, το κάθισμα παραμένει περιποιημένο και καθαρό, για χρόνια!

 



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0-25 κιλά group 0-1-2