♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

LIONELO BASTIAN RWF ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ISOFIX 0-36KG STONE

LIONELO Κωδικός προϊόντος: 5902581658364
279,00 € 364,00 €
Διαθέσιμο

120000320

Lionelo Bastiaan RWF car seat

 

 

 

  • Περιστρεφόμενο 360 °
  • ISOFIX + Top Tether system
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση (0-36 kg)
  • Δυνατότητα να ταξιδεύει προς τα μπροστά ή προς τα πίσω
  • Δυνατότητα ταξιδιού σε αντίστροφη θέση έως τα 18 kg (2-3 ετών)
  • Πλερικές προστασίες
  • Το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί και με ζώνες
  •  Πιστοποιητικό TUV certificate

 

 

 

 

 

Κάθε προϊόν Lionelo υπόκειται σε αυστηρούς και λεπτομερείς ελέγχους. Χάρη σε αυτό, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι τα καθίσματα αυτοκινήτων Bastiaan RWF πληρούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ECE R44 / 04. Η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια του καθίσματος αυτοκινήτου επιβεβαιώνονται επίσης από το βραβευμένο πιστοποιητικό TUV.

 

Μοναδική τεχνολογία
Από τη γέννηση
Χάρη στο περιστρεφόμενο προς τα πίσω κάθισμα, είναι δυνατή η μεταφορά του παιδιού από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Για την ασφάλεια και την ευκολία των μικρότερων παιδιών, το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι εφοδιασμένο με πρόσθετο ένθετο μείωτήρα.

Περιστροφή 360 °

Η χρήση μοναδικής τεχνολογίας σημαίνει ότι το κάθισμα μπορεί να περιστρέφεται ελεύθερα γύρω από τον άξονά του χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδεθεί από τους οδηγούς. Περιστρέφοντας το κάθισμα προς την πόρτα του αυτοκινήτου, μπορείτε άνετα και αβίαστα να τοποθετήσετε το μωρό στο κάθισμα.

Ανάποδη θέση μέχρι 18 κιλά

Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα καθίσματα αυτοκινήτων, το Bastiaan RWF σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα παιδιά κοιτόντας πίσω με βάρος μέχρι 18 κιλά - όπως συνιστάται από τους ειδικούς.

 

Οδήγηση ασφάλεια και άνεση
ISOFIX + Top Tether

Ανθεκτικός και γρήγορος τρόπος τοποθέτησης του καθίσματος αυτοκινήτου σε ένα αυτοκίνητο. Το σύστημα ISOFIX μειώνει σημαντικά τις δυνάμεις κατά του παιδιού σε περίπτωση αιφνίδιας πέδησης ή σύγκρουσης. Μια πρόσθετη ζώνη Top Tether στην κορυφή του συστήματος συγκράτησης μειώνει την κλίση της κεφαλής του παιδιού προς τα εμπρός σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης.

Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων
Ανθεκτικοί ιμάντες κρατούν το παιδί στο κάθισμα. Πρόσθετα μαξιλάρια στις ζώνες εμποδίζουν τον ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος του μωρού, ενώ τα αντιολισθητικά μαξιλαράκια εξασφαλίζουν τη σωστή τοποθέτηση των ιμάντων.

Προηγμένη πλευρική προστασία
Η ενισχυμένη δομή, τα υλικά που απορροφούν την ενέργεια και οι ευρύχωρες πλευρικές επιφάνειες παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο προστασίας σε περίπτωση επικίνδυνων κυκλοφοριακών καταστάσεων. Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλα - το Bastiaan RWF είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα διπλής όψης SideProtect, το οποίο αποτελεί πρόσθετο φράγμα κατά τη διάρκεια των πλευρικών κτυπμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στο λαιμό και το κεφάλι του μωρού.

Μεγαλώνει με το παιδί
Μειωτήρες
Το άνετο μαξιλάρι, μειωτήρας, εγγυάται καλύτερη προσαρμογή μικρότερων μωρών στο κάθισμα, γεγονός που μεταφράζεται όχι μόνο στην άνεση αλλά και στην ασφάλειά τους.

Ρύθμιση του προσκέφαλου
5 επίπεδα ρύθμισης του προσκέφαλου κάνουν το κάθισμα του αυτοκινήτου να μεγαλώνει με το παιδί σας. Η ρύθμιση του προσκέφαλου ενσωματώνεται στις ζώνες ασφαλείας, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την άνεση.

4 επίπεδα ανάκλισης

Ρύθμιση της πλάτης με το ένα χέρι από το κάθισμα μέχρι τη θέση κλίσης. Η άνεση και η σωστή θέση του παιδιού είναι εγγυημένα.

 

 

Μαμά, μπαμπά, πότε φεύγουμε;
Οσφυϊκό ένθετο
Το κάθισμα ήταν επίσης εξοπλισμένο με ειδικό οσφυϊκό ένθετο που προστατεύει τη σπονδυλική στήλη του παιδιού, το οποίο χάρη στο κατάλληλο σχήμα διατηρεί τη σωστή θέση του πίσω μέρους ενός μικρού ταξιδιώτη.

Κορυφή
Το σετ περιλαμβάνει αποσπώμενη οροφή που προστατεύει το μωρό από τον έντονο ήλιο, γεγονός που εμποδίζει την υπερθέρμανση και αυξάνει την άνεση της οδήγησης.

Υφάσματα ευχάριστα στην αφή
Μαλακά, εύκαμπτα και ανθεκτικά υφάσματα που είναι εξαιρετικά εύκολο να διατηρηθούν καθαρά. Η ηλεκτρική σκούπα καθαρισμού σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος της βρωμιάς και το υλικό πλένεται επίσης στο πλυντήριο (έως και 30 βαθμούς).

Αποδεδειγμένη ποιότητα
Το κάθισμα υποβλήθηκε σε έλεγχο πολλαπλών σταδίων - υποβλήθηκε σε σειρά εσωτερικών ελέγχων και δοκιμών σε ανεξάρτητο εργαστήριο πιστοποίησης - TUV. Πλήρης συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας ECE R44 / 04.

 

 

 

 

 

Χαρακτηριστικά:

  • Μάρκα: Lionelo
  • Μοντέλο: Bastiaan RWF
  • Διαστάσεις: 41 x 51 x 57-80 εκ
  • Βάρος: από 0 έως 36 kg
  • Βάρος: 8,85 kg
  • Εγκατάσταση: προς τα εμπρός ή προς τα πίσω
  • Συστήματα ασφαλείας: Σύστημα στερέωσης ISOFIX, top teether
  • Υλικό: πλαίσιο - 100% HDPE (πολυαιθυλένιο), ταπετσαρία - 100% polister
  • Πλένεται: ναι, χέρι στους 30 ° C
  • Πιστοποιητικά: TUV (TUV-ECE R44 / 04)

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0-36 κιλά group 0-1-2