♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

LIONELO LENE ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ GREY SCANDI 1658067

LIONELO Κωδικός προϊόντος: 5902581658067
109,89 € 143,00 €
Διαθέσιμο

45001119

Το παρκοκρέβατο Sofie είναι ένα φανταστικό προϊόν τόσο για το σπίτι όσο και για τα ταξίδια. Χάρη στο σύστημα ταχείας και ασφαλούς αναδίπλωσης μπορεί να καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, ενώ μαζεύεται και μετακινείται εξαιρετικά εύκολα. Επιλέγοντας sofie, επιλέγετε ευελιξία και άνεση! 

Το σύστημα ασφαλείας Lock Guard προστατεύει από τυχαία αποσυναρμολόγηση. Αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια του παιδιού, ειδικά όσο αυτό μεγαλώνει, δυναμώνει και γίνεται πιό ζωηρό.

Τα πλευρικά τοιχώματα αποτελούνται απο ανθεκτικό δικτυωτό πλέγμα που αφ' ενός επιτρέπει στο πάρκο να αερίζεται σωστά και αφ' ετέρου διασφαλίζει την διατήρηση της οπτικής επαφής του μωρού με τους γονείς.Η πλαϊνή είσοδος ανοίγει και κλείνει με φερμουάρ, επιτρέποντας την ανεξάρτητη είσοδο και έξοδο μικρών και μεγάλων παιδιών.

 

Οι τροχοί εγγυώνται πλήρη κινητικότητα ανά πάσα στιγμή, ενώ τα ανθεκτικά πόδια και τα φρένα μπορούν να σταθεροποιήσουν πλήρως το παρκοκρέβατο, εφόσον το επιθυμείτε.

Στο σετ περιλαμβάνεται και τσάντα, που είναι προσαρμοσμένη στο προϊόν και επιτρέπει την ελεύθερη μεταφορά του παρκοκρέβατου, μετα την αναδίπλωση του, καθώς και την παρακτική αποθήκευση του.

Το σήμα EN (European standard) αποτελεί επιβεβαίωση της υψηλότερης ποιότητας των προϊόντων μας. Τα προϊόντα πληρούν αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα και αποτελούν εγγύηση για τη χρήση των καλύτερων υλικών και την ασφάλεια χρήσης. Τα προϊόντα Lionelo δοκιμάζονται σε ευρωπαϊκά εργαστήρια που ειδικεύονται στη δοκιμή παιδικών προϊόντων, υποβάλλοντάς τα σε λεπτομερή ανάλυση όσον αφορά τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.

 

Διαστάσεις Προϊόντος

ΒΑΡΟΣ: 
9.5 kg
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 
100 x 100 x 76 cm

Κατασκευαστικές Λεπτομέρειες

ΣΥΝΘΕΣΗ: 
100% Πολυεστέρας

ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ/ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ:PRC

 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Πάρκα