♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Lionelo Ένθετο Μαξιλάρι για Καρεκλάκι Φαγητού Floris Gray

LIONELO Κωδικός προϊόντος: 5903771700641
34,90 € 40,00 €
Διαθέσιμο

Τα καλύτερα αξεσουάρ για καρέκλες φαγητού σας περιμένουν στο babydream.gr για να κάνουν ακόμα πιο άνετη την ώρα του φαγητού!


Lionelo Ένθετο Μαξιλάρι για Καρεκλάκι Φαγητού Floris Gray


Ένθετο μαξιλάρι για τοποθέτηση στο καρεκλάκι φαγητού Floris 3 σε 1 της Lionelo. Κάνει το τάισμα και το παιχνίδι ακόμα πιο άνετο!


Ένα άνετο ένθετο για την καρέκλα Lionelo Floris 

Θέλετε να αυξήσετε την άνεση του μωρού σας στην καρέκλα ταΐσματος Lionelo Floris; Μπορείτε να συμπληρώσετε το σετ με ένα μαλακό ένθετο καθίσματος και πλάτης, το οποίο είναι πρακτικό, εφαρμοστό και άνετο για ένα μικρό παιδί που μόλις αρχίζει να κάθεται μόνο του.




Απολαυστικά και ασφαλή γεύματα

Το ένθετο Lionelo Floris Cushion είναι κατασκευασμένο από υλικά που απορροφούν ενέργεια και πιθανές κρούσεις. Μπορείτε να βάλετε ζώνες ασφαλείας 3 σημείων μέσω πρακτικών εγκοπών. Έτσι θα διατηρήσετε τη σταθερή θέση του παιδιού.


Εύκολη εγκατάσταση με Velcro

Οι ισχυροί σύνδεσμοι Velcro συγκρατούν σταθερά το ένθετο μαξιλαριού Lionelo Floris στην καρέκλα τροφοδοσίας. Μια εγκοπή για τη λαβή μεταφοράς διατηρεί την εύκολη μετακίνηση της κατασκευής. Το υλικό είναι ευχάριστο στην αφή, δεν προκαλεί ερεθισμούς και αναπνέει, αποτρέποντας την υπερθέρμανση.



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Καλύμματα & Αξεσουάρ για καρέκλες φαγητού