♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

LIONELO ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ-ΕΛΑΦΡΥ - CASPER GRAY 1654540

LIONELO Κωδικός προϊόντος: 1654540
65,00 € 85,00 €
Μη διαθέσιμο
32500319
 
Εξαιρετικό Ξύλινο Ελαφρύ & Ασφαλή ποδήλατο Ισορροπίας CASPER απο τη LIONELO
 
     Υποστηρίζει την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων

     4 επίπεδα ρύθμισης σέλας

     Απίστευτα ελαφρύ

     Ασφαλές για τα παιδιά

     Ανθεκτικό πλαίσιο

     Δυνατότητα διακόσμησης - σχεδίασης με κιμωλία!

     Πρακτική λαβή μεταφοράς

     Τεχνολογία EVA

     Κουδουνάκι στο τιμόνι 
 
 
 
 
Μοναδικός τρόπος διακόσμησης του ποδηλάτου
Στο μπροστινό μέρος του ποδηλάτου υπάρχει μια ειδική πλάκα, την οποία κάθε μικρός ποδηλάτης μπορεί να διακοσμήσει με τη βοήθεια κιμωλίας - το μόνο όριο εδώ είναι η φαντασία. Το ποδήλατο εκτός από την χαρά της οδήγησης παρέχει δημιουργική διασκέδαση με την κιμωλία!
Η κιμωλία σε 6 χρώματα περιλαμβάνεται στο σετ.
 
 
Προστατευτικές χειρολαβές
Οι λαβές του ποδηλάτου μας είναι κατασκευασμένες από αντιολισθητικό υλικό και έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα χέρια του παιδιού σε περίπτωση πτώσης. Επιπλέον, προστατεύουν απο αναπάντεχες και ανεπιθύμητες κινήσεις του τιμονιού.
 
 
 
 
 
 
 
Κλείδωμα στροφής
Το τιμόνι έχει ειδική προστασία που περιορίζει τη γωνία στροφής και εμποδίζει το παιδί να πέσει κατά την οδήγηση.
 

Ασφαλή φινιρίσματα
Το ξύλινο ποδήλατο είναι κατάλληλα εμποτισμένο και ασφαλισμένο. Όλες οι άκρες του ποδηλάτου στρογγυλεύονται για να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί στο παιδί.
 
 
 
 
 
 
 
Τεχνολογία EVA
Ο δρόμος για να μάθει να οδηγεί ένα μικρό παιδί μερικές φορές βασανιστικός. Οι σταθεροί τροχοί 12 ιντσών του ποδηλάτου μας αντέχουν τα χτυπήματα. Μην ανησυχείτε για τα ελαστικά που λειτουργούν ανεξάρτητα από την επιφάνεια και απολαύστε τη διασκέδαση του μικρού σας.
 
 
 
 
 
 
 
Εργονομική σέλα
Έχει σχεδιαστεί με σκοπό την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εκδορών. Η μαλακή γέμιση εξασφαλίζει άνεση το παιδί και το κάλυμμα με οικολογικό δέρμα καθαρίζεται εύκολα και αντέχει τη φθορά. Το ύψος της σέλας μπορεί να ρυθμιστεί σε 4 επίπεδα - από 35cm έως 42cm, έτσι ώστε το ποδήλατο να βολέψει κάθε μικρό οδηγό.
 
 
 
 
Ανθεκτική κατασκευή
Το πλαίσιο του ποδηλάτου είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο - δεν παραμορφώνεται κατά τη μακροχρόνια χρήση και είναι πολύ ελαφρύ. Είναι ανθεκτικό στη φθορά και αντέχει φορτίο μέχρι 30 κιλά.

Λαβή μεταφοράς
Το ποδήλατο σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις τόσο του παιδιού όσο και του γονέα. Η κατάλληλα κομμένη λαβή στο πλαίσιο θα επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του ποδηλάτου, χωρίς να μειώνεται η αντοχή και η ανθεκτικότητα της δομής.
 
 
 
Ισορροπία μάθησης
Το παιδί μπορεί να εκπαιδεύσει την ισορροπία, τον συντονισμό και τους ελιγμούς από νεαρή ηλικία. Αυτή είναι μια σπουδαία εισαγωγή στην αντιμετώπιση της πιο δύσκολης τέχνης της οδήγησης ενός παραδοσιακού ποδηλάτου. Επιπλέον, εγγυάται πολλές ώρες διασκέδασης και δημιουργεί την ευκαιρία να περάσετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Ένα μοναδικό σχέδιο
Το ποδήλατο δεν είναι μόνο λειτουργικό αλλά και μοντέρνο. Η ειδικά σχεδιασμένη ζωγραφική το καθιστά μοναδικό - το τέλος με βαρετά, επαναλαμβανόμενα σχέδια!

Από νεαρή ηλικία
Το Lionelo Casper έχει σχεδιαστεί για τους νεότερους χρήστες και έχει τα κατάλληλα πιστοποιητικά και εγκρίσεις ασφαλείας.
 
 
 

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  0,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Ποδήλατα Ισορροπίας