♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Scoot and Ride Ποδήλατο Ισορροπίας & Πατίνι 2 σε 1 HighwayBaby+ Pink/Yellow

SCOOT AND RIDE Κωδικός προϊόντος: 96194
56,55 € 99,90 €
Διαθέσιμο

AFG45380117

Το Highwaybaby παιδικό ποδήλατο ισορροπίας που μετατρέπετε σε πατίνι!

Σχεδιάστηκε για παιδιά νηπιακής ηλικίας με έναν ενισχυμένο,  ανθεκτικό αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ σκελετό, το Highwaybaby αποτελεί ένα καλό πρώτο βήμα για την εκμάθηση της οδήγησης ποδηλάτου με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Με δύο ρόδες στο πίσω μέρος!

Το Highwaybaby είναι συσκευασμένο σε κουτί, μερικώς συναρμολογημένο. Ο σκελετός και το τιμόνι χρειάζονται συναρμολόγηση.

Ένα βραβευμένο προϊόν  Tillywing Award και Red Dot Award !

Ηλικία από 1 έτους

  • Ύψος 82-102cm
  • Βάρος έως 20 kg
  • Ύψος θέσης 32cm
  • Ρυθμιζόμενο τιμόνι 49-60cm
  • Τροχοί:220mm εμπρόσθιος τροχός από αφρώδες ελαστικό 2 x 100mm οπίσθιος τροχός από θερμοπλαστικό ελαστικό (TPR) Βάρος2,9 KG
  • Πρότυπα: CE, EN71, ASTM F963


Τα πλεονεκτήματα των προϊόντων της «Scoot & Ride» 

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του αρχικού προϊόντος, το 2010 η εταιρεία βρισκόταν σε επαφή με ειδικούς, παιδιά και γονείς, οι οποίοι της έδωσαν αρκετή έμπνευση για τη δημιουργία νέων προϊόντων, αλλά μία ιδέα μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο στο μυαλό των σχεδιαστών!

Η ιδέα δεν ήταν άλλη από τη δυνατότητα χρήσης τόσο του πατινιού όσο και του ποδηλάτου ισορροπίας ταυτόχρονα, ανάλογα με την επιθυμία του κάθε ενδιαφερόμενου. 

Η προσοχή στράφηκε στη δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού προϊόντος που δε θα θυσίαζε κανένα από τα πλεονεκτήματα ούτε του πατινιού ούτε του ποδηλάτου ισορροπίας.

Ο στόχος ήταν η δυνατότητα χρήσης και των δύο λειτουργιών οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή χωρίς την ανάγκη εργαλείων για την αλλαγή από τη μία λειτουργία στην άλλη.

 Σήμερα, όλα τα προϊόντα της «Scoot & Ride» μετατρέπονται από πατίνια σε ποδήλατα ισορροπίας και αντίστροφα απλά σύροντας ένα κουμπί. 

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά λατρεύουν το παιχνίδι και είναι συχνή η απαίτησή τους για εναλλαγές.

Η «Scoot & Ride» είναι εδώ για να τα στηρίξει.

 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Πατίνια για παιδιά