♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Maxi Cosi Βάση FamilyFix 360 Pro με Τεχνολογία SlideTech για Καθίσματα Pebble 360 Pro & Pearl 360 Pro

MAXI-COSI Κωδικός προϊόντος: BR77736
269,00 € 300,00 €
Διαθέσιμο

Απόλυτη προστασία με βάσεις για το κάθισμα αυτοκινήτου συμβατές με το μοντέλο που επιλέξατε στο babydream.gr!


Maxi Cosi Βάση Family Fix 360 Pro για Καθίσματα Pebble 360 Pro & Pearl 360 Pro


Το κάθισμα αυτοκινήτου MaxiCosi Pearl 360 Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 3 μηνών έως 4 ετών (περίπου 105 cm)

Συνεχίζουμε να καινοτομούμε για να κάνουμε τη ζωή των γονέων πιο εύκολη. Η βάση καθίσματος FamilyFix 360 Pro είναι η μοναδική που περιστρέφεται και μετακινείται προς εσάς χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη τεχνολογία SlideTech™ της Maxi-Cosi. Η επαναστατική τεχνολογία περιστροφής του καθίσμαοτς καθιστά το να μπαίνει και να βγαίνει το παιδί από το αυτοκίνητο ευκολότερα από ποτέ. Δεν υπάρχει πλέον πόνος στην πλάτη, χτυπήματα στο κεφάλι ή δυσκολίες: απλά κλειδώστε, μετακινήστε, περιστρέψτε και φύγετε!


Για να αξιοποιήσετε όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες του Pebble 360 Pro συνδυάστε το με τη βάση FamilyFix 360 Pro με Τεχνολογία SlideTech που θα βρείτε εδώ.


Ασφάλεια

Κατασκευασμένη σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας i-Size, η βάση FamilyFix 360 Pro προσφέρει ασφαλή ταξίδια από τη γέννηση έως τα 4 χρόνια. Η εγκατάσταση ISOFIX εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Οπτικοποιημένοι δείκτες στη βάση σας ενημερώνουν όταν το κάθισμα είναι σωστά εγκατεστημένη. Ένα έξυπνο κλείδωμα περιστροφής αποτρέπει την κακή χρήση, δίνοντας στους γονείς την ηρεμία ότι το μωρό τους ταξιδεύει πάντα με ασφάλεια προς τα πίσω μέχρι περίπου 15 μηνών.


Ευκολία χρήσης

Η βάση FamilyFix 360 Pro διαθέτει επαναστατική τεχνολογία περιστροφής καθίσματος για να κάνει κάθε μέρα ευκολότερη. Η ενσωματωμένη τεχνολογία SlideTech™, σας επιτρέπει να μετακινείτε απλά το παιδί προς εσάς, έτσι ώστε να το βάζετε και να το βγάζετε από το αυτοκίνητο με άνεση. Με την περιστροφή FlexiSpin στην εξωτερική βάση, τα καθίσματα αυτοκινήτου Pebble 360 Pro και Pearl 360 Pro (που πωλούνται χωριστά) περιστρέφονται ομαλά και εύκολα σε οποιαδήποτε θέση κλίσης, χρησιμοποιώντας μόνο μία κίνηση! Απλά κλειδώστε, μετακινήστε, περιστρέψτε και φύγετε! Όταν βγάζετε το παιδί σας από το αυτοκίνητο πολλές φορές καθημερινά, η βάση FamilyFix 360 Pro αφαιρεί τον κόπο από όλα αυτά.


Εύρος ηλικίας

Η βάση FamilyFix 360 Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση έως τα 4 χρόνια όταν χρησιμοποιείται με συμβατά καθίσματα αυτοκινήτου. Το κάθισμα αυτοκινήτου Pebble 360 Pro προσφέρει μέγιστη άνεση ύπνου για το μικρό σας, από τη γέννηση έως περίπου 15 μηνών (40-87cm). Όταν το μωρό σας είναι πάνω από 15 μηνών, μπορείτε να μεταβείτε στην συμβατή καρέκλα για νήπια, το Pearl 360 Pro, και να το χρησιμοποιείτε έως τα 4 χρόνια. Το Pearl 360 Pro μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί απευθείας από τη γέννηση με μια άνετη επένδυση για νεογέννητα (πωλείται ως ξεχωριστά αξεσουάρ) ή από τα 3 μηνών έως τα 4 χρόνια. Και τα δύο καθίσματα αυτοκινήτου πωλούνται ξεχωριστά.


Χαρακτηριστικά άνεσης

Σχεδιασμένη τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, η βάση FamilyFix 360 Pro που ξεχινά με ασφάλεια κάθε μέρα. Η FamilyFix 360 Pro έχει το σφραγίδα AGR (πιστοποιημένη ως προϊόν φιλικό προς την πλάτη από ανεξάρτητους επαγγελματίες υγείας), έτσι οι γονείς μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η επαναστατική τεχνολογία SlideTech™ της Maxi-Cosi και τα καθίσματα αυτοκινήτου Pebble και Pearl 360 Pro παρέχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για την πλάτη τόσο του γονέα όσο και του παιδιού. Η FamilyFix 360 Pro διαθέτει επίσης την FlexiSpin, ένα έξυπνο σύστημα περιστροφής που επιτρέπει στα καθίσματα 360 Pro να περιστρέφονται εύκολα χρησιμοποιώντας μόνο μία χειρονομία σε οποιαδήποτε θέση κλίσης.


Καινοτόμα τεχνολογία SlideTech™


Η επαναστατική τεχνολογία περιστροφής του καρεκλακίου καθιστά κάθε μέρα πιο εύκολη. Δεν υπάρχουν πλέον πόνοι στην πλάτη, χτυπήματα στο κεφάλι ή δυσκολίες. Με τη βάση FamilyFix 360 Pro, απλώς κλειδώστε, μετακινήστε, περιστρέψτε και φύγετε!


Περιστροφή με ένα χέρι FlexiSpin


Η FamilyFix 360 Pro διαθέτει την FlexiSpin, ένα 360 μοιρών περιστροφικό σύστημα που επιτρέπει στα καρεκλάκια Pebble 360 Pro και Pearl 360 Pro να περιστρέφονται εύκολα χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι σε οποιαδήποτε θέση κλίσης.


Ασφαλείς ταξίδια από τη γέννηση έως τα 4 χρόνια


Το κλείδωμα αποτροπής κακής χρήσης περιστροφής προσφέρει ασφάλεια και σας εξασφαλίζει ότι το μωρό σας ταξιδεύει πάντα στη θέση προς τα πίσω περίπου έως 15 μηνών.


Οπτικοί δείκτες εγκατάστασης


Καθαρή και εύκολη εγκατάσταση. Χρήσιμοι οπτικοί δείκτες σας ενημερώνουν όταν το καρεκλάκι αυτοκινήτου είναι σωστά εγκατεστημένο.




Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Βάσεις ISOFIX