♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Maxi Cosi Κάθισμα Αυτοκινήτου 0-13kg Pebble 360 Pro² Essential Graphite

MAXI-COSI Κωδικός προϊόντος: BR78162
298,00 € 360,00 €
Κατόπιν παραγγελίας

Στο Babydream θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από τα πιο ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου γιατί προτεραιότητα σας στη μετακίνηση είναι η ασφάλεια και η άνεση των μωρών σας.


Maxi Cosi Κάθισμα Αυτοκινήτου 0-13kg Pebble 360 Pro² Essential Graphite


Το κάθισμα αυτοκινήτου Maxi-Cosi Pebble 360 Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση έως περίπου 15 μηνών (40-87cm), προσφέροντας μέγιστη άνεση ύπνου για το μωρό σας, είτε ταξιδεύει στο αυτοκίνητο είτε είναι τοποθετημένο σε καροτσάκι

Το Maxi-Cosi Pebble 360 Pro είναι μέρος της σειράς 360 Pro Family, που διαθέτει περιστροφή με ένα χέρι και την τεχνολογία SlideTech™ - η επαναστατική τεχνολογία περιστροφής του καθίσματος αυτοκινήτου που καθιστά κάθε μέρα πιο εύκολη. Κανένας πονοκέφαλος, κανένα χτύπημα στο κεφάλι ή δυσκολία: απλώς κλειδώστε, μετακινήστε, περιστρέψτε και φύγετε!


Για να αξιοποιήσετε όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες του Pebble 360 Pro συνδυάστε το με τη βάση FamilyFix 360 Pro με Τεχνολογία SlideTech που θα βρείτε εδώ.


Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Πλήρως επίπεδη θέση
  • Ζώνη ”Easy-in”
  • G-CELL Προστασία πλευρικής πρόσκρουσης
  • Περιστροφή FlexiSpin με το ένα χέρι
  • 0 - 15 M
  • 40 - 87 cm
  • 0 - 13 kg


Το Pebble 360 Pro προσφέρει μέγιστη άνεση ύπνου για το μωρό σας, από τη γέννηση έως τους 15 μήνες. Το κάθισμα διαθέτει τρεις θέσεις ανάκλισης (συμπεριλαμβανομένης μιας υπερσυμπεριλαμβανομένης πλήρους κατακλίσης θέσης) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο αυτοκίνητο και να συνδεθούν σε καρότσι. Η κατάκλιση θέση προσφέρει μια πιο φυσική θέση ύπνου για τα μωρά, καθώς βοηθά στη διατήρηση των αεραγωγών τους ανοικτές και τους επιτρέπει να αναπνέουν πιο εύκολα.


Όταν χρησιμοποιείται με την περιστρεφόμενη βάση FamilyFix 360 Pro (που πωλείται ξεχωριστά), μπορείτε εύκολα να περιστρέψετε και να μετακινήσετε το παιδί σας προς εσάς. Το εύκολο σύστημα ζώνης προσφέρει ακόμη περισσότερη ευκολία, επιτρέποντάς σας να δέσετε το μωρό σας με ελάχιστο ταρατσούκι. Στο δρόμο, η ενσωματωμένη προστασία από πλευρικές προσκρούσεις G-CELL της Maxi-Cosi παρέχει υψηλότερη ασφάλεια.


Ασφάλεια

Καινοτομία σχεδιασμένη για προστασία. Κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας i-Size, το Maxi-Cosi Pebble 360 Pro προσφέρει υψηλή προστασία για το μωρό σας από τη γέννηση έως περίπου 15 μηνών. Καθώς το 45% των προσκρούσεων προέρχονται από την πλευρά, το Pebble 360 Pro διαθέτει ενσωματωμένη προστασία από πλευρικές προσκρούσεις G-CELL, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διασπά τις δυνάμεις μιας προσκρούσης μακριά από το παιδί σας, για να μειώσει τον κίνδυνο τραυματισμού, ιδίως γύρω από το κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους. Δεν απαιτείται καμία χειροκίνητη λειτουργία, έτσι μπορείτε να έχετε την ασφάλεια ότι το μωρό σας πάντα προστατεύεται. Το Maxi-Cosi Pebble 360 Pro έχει επίσης πιστοποίηση TÜV για χρήση σε αεροπλάνο, έτσι το μωρό σας μπορεί να ταξιδεύει με ασφάλεια και ασφάλεια μαζί σας στις διακοπές, στο δικό του κάθισμα αυτοκινήτου, σε όλες τις θέσεις κατάκλισης.


Ευκολία χρήσης

Η βάση FamilyFix 360 Pro διαθέτει την επαναστατική τεχνολογία καθίσματος αυτοκινήτου με συρόμενο κάθισμα που διευκολύνει καθημερινά. Η πατενταρισμένη τεχνολογία SlideTech™ μας σας επιτρέπει απλά να μετακινήσετε το παιδί σας προς εσάς, ώστε να μπορείτε να το βγάλετε και να το βάλετε άνετα στο αυτοκίνητο. Με την περιστροφή FlexiSpin στην αναδιπλούμενη βάση, και τα δύο καθίσματα αυτοκινήτου Pebble 360 Pro και Pearl 360 Pro (πωλούνται χωριστά), μπορούν να περιστραφούν ομαλά και εύκολα σε οποιαδήποτε θέση κλίσης, χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι! Απλώς κλειδώστε, μετακινήστε, περιστρέψτε και φύγετε! Όταν πρέπει να βγάλετε και να βάλετε το παιδί σας στο αυτοκίνητο πολλές φορές καθημερινά, η βάση FamilyFix 360 Pro απομακρύνει τον κόπο από όλα αυτά.


Εύρος ηλικίας

Από τη γέννηση έως περίπου 15 μηνών (40-87 εκατοστά), το Maxi-Cosi Pebble 360 Pro προσφέρει μέγιστη άνεση ύπνου για το μωρό σας, είτε ταξιδεύει στο αυτοκίνητο είτε είναι συνδεδεμένο σε καρότσι. Το ειδικό μαξιλάρι για νεογέννητα διατηρεί το μωρό σας άνετο ενώ παρέχει την κατάλληλη εφαρμογή και χώρο για να αναπτυχθεί. Όταν το μωρό σας είναι πάνω από 15 μηνών, μπορείτε να μεταβείτε στο συμβατό κάθισμα Pearl 360 Pro (πωλείται ξεχωριστά) και να το χρησιμοποιήσετε έως τα 4 χρόνια, εξασφαλίζοντας ότι το νήπιο σας συνεχίζει να απολαμβάνει μέγιστη άνεση όπου και αν πάει.


Χαρακτηριστικά άνεσης

Το Maxi-Cosi Pebble 360 Pro προσφέρει τρεις θέσεις ανάκλισης, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους θέσης κατάκλισης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτοκίνητο ή σε καρότσι - έτσι μπορείτε να αποφασίσετε την πιο άνετη θέση για το μικρό σας. Είτε αυτό σημαίνει να κοιμάται επίπεδα κατά τη διάρκεια μιας άνετης νάπας, είτε να κάθεται ευθύτερα και να απολαμβάνει το περιβάλλον. Ένα ρυθμιζόμενο μαξιλάρι για το κεφάλι παρέχει επιπλέον άνεση και τα πάνελ ClimaFlow και τα υψηλής απόδοσης διαπνέοντα υφάσματα μεγιστοποιούν την κυκλοφορία του αέρα για να διασφαλίσουν ότι το παιδί σας είναι πάντα στη σωστή θερμοκρασία. Με την υψηλής ποιότητας πλήρη θέση κατάκλισης και το μαλακό ύφασμα που προέρχεται από 100% ανακυκλωμένο υλικό, χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες, δεν υπάρχει πιο άνετο μέρος για το μωρό σας. Το Pebble 360 Pro σχεδιάστηκε για να είναι άνετο και για τους γονείς - έχει το πιστοποιητικό AGR, καθιστώντας το ένα κάθισμα αυτοκινήτου "φιλικό προς την πλάτη". Το AGR είναι μια ανεξάρτητη οργάνωση επαγγελματιών της υγείας και ειδικών σε θέματα σχετικά με την πλάτη. Αναγνωρίζουν ότι το Maxi-Cosi Pebble 360 Pro προσφέρει στους γονείς μια εργονομική λύση, καθώς δεν χρειάζεται να κάνετε πλήρη κάμψη για να εγκαταστήσετε το παιδί σας ή το κάθισμα αυτοκινήτου.


Γιατί να επιλέξετε το Maxi Cosi Pebble 360 Pro;


Καινοτόμα τεχνολογία SlideTech™


Η επαναστατική τεχνολογία καθίσματος αυτοκινήτου με συρόμενο κάθισμα διευκολύνει την καθημερινότητα των γονέων. Χωρίς πονοκέφαλους, χτυπήματα στο κεφάλι ή δυσκολίες. Με τη βάση FamilyFix 360 Pro, απλά κλειδώστε, σύρετε, περιστρέψτε και φύγετε!


Πλήρης θέση κατάκλισης


Το Pebble 360 Pro ανακλίνεται σε πλήρη θέση κατάκλισης σε όλες τις λειτουργίες - στο αυτοκίνητο, συνδεδεμένο σε καρότσι και χρησιμοποιώντας τη βάση FamilyFix 360 Pro ή χωρίς αυτήν.


Σύστημα εύκολης χρήσης των ιμάντων


Το Pebble 360 Pro διαθέτει σύστημα εύκολης χρήσης των ιμάντων που παραμένει ανοιχτό, έτσι ώστε να μπορείτε να βγάλετε και να βάλετε το παιδί σας στο αυτοκίνητο με ευκολία.


Προστασία από πλευρικές προσκρούσεις G-CELL


Κατασκευασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, το Pebble 360 Pro διαθέτει υψηλής ποιότητας ενσωματωμένη προστασία από πλευρικές προσκρούσεις G-CELL για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του παιδιού σας.




Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0-13 κιλά group 0+