New Classic Toys Παιδική Κουζίνα Kitchenette Bon Appetit Pink 55x30x89εκ.

New Classic Toys Κωδικός προϊόντος: CT11054
145,00 € 160,00 €
Διαθέσιμο

Ολοκληρωμένα Παιδικά Δωμάτια & Κουκλόσπιτα, κουζίνες & πάγκοι στο babydream.gr για να μπορούν να κάνουν ότι η μαμά και ο μπαμπάς, πάντα με ασφάλεια!


New Classic Toys Παιδική Κουζίνα Kitchenette Bon Appetit Pink 55x30x89εκ.


Αυτή η μικρή κουζίνα από τη New Classic Toys είναι το όνειρο κάθε μικρού σεφ. Οι μικροί σεφ θα λατρέψουν να προετοιμάζουν και να μαγειρεύουν γεύματα για όλη την οικογένεια με αυτή την αξιολάτρευτη κουζίνα. Είναι η ιδανική επιλογή για παιχνίδι μίμησης και ρόλων. Τα παιδιά μπορούν χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους να δημιουργήσουν διάφορα μενού. Αυτή η κουζίνα είναι ιδανική για παιχνίδι, καθώς το παιδί σας και οι φίλοι του μπορούν να μαγειρεύουν μαζί, ενισχύοντας έτσι τις κοινωνικές τους δεξιότητες.


Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας μικρός σεφ. Με αφαιρούμενο νεροχύτη, εστία με δύο καυστήρες, φούρνο με διάφανη πόρτα, ράφια αποθήκευσης, περιστρεφόμενα πόμολα και ρολόι με κινητούς δείκτες. Αυτή η κουζίνα έχει τα τέλεια συστατικά για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!


Παιχνίδι μίμησης: αποτελεί ένα βασικό σταθμό στην ανάπτυξη του παιδιού. Του επιτρέπει να δοκιμάσει αμέτρητους νέους ρόλους και να δει τον κόσμο με διαφορετικά μάτια, αναπτύσσοντας έτσι τη φαντασία του και τη δημιουργικότητά του. Βοηθάει στην ανάπτυξη της σκέψης και της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων του παιδιού και ενισχύει την ικανότητα επικοινωνίας.




Περιλαμβάνει:

  • κατσαρόλα με καπάκι
  • τηγάνι
  • τρία μαγειρικά σκεύη
  • γάντι φούρνου
  • θήκες για αλάτι και πιπέρι


Τα δύο πόμολα στον πάγκο κουμπώνουν όταν περιστρέφονται. Ύψος πάγκου 55 cm.


Αυτή η όμορφη κουζίνα της New Classic Toys είναι μέρος της σειράς προϊόντων "Bon Appetit". Κόψιμο, ψήσιμο, μαγείρεμα και έτοιμοι για δείπνο! Οι μικρές κατσαρόλες, τα τηγάνια, τα σκεύη μαγειρικής και οι κουζίνες μας είναι απολύτως απαραίτητα για τους μικρούς μας μάγειρες.


Μέγεθος: 55 x 30 x 89 cm

Κατάλληλο για ηλικίες: 36 μηνών και άνω 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Κουζίνες και Κουκλόσπιτα