Pin Toys Κουκλόσπιτο μασίφ καουτσουκόδενδρο πλήρες 05583

Pin Toys Κωδικός προϊόντος: 05583
138,40 € 155,00 €
Διαθέσιμο

63360420

Το διώροφο ροζ κουκλόσπιτο της εταιρίας ΡΙΝ ΤΟΥ, κατασκευασμένο από ανθεκτικό μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου και χρώματα μη τοξικά με βάση το νερό, είναι το πιο διαχρονικό δώρο!

Θα εμπνεύσει τα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες ρόλων και θα ενθουσιάσει τους γονείς με την εξαιρετική ποιότητα των υλικών και τον μοντέρνο σχεδιασμό του.

Διαθέτει επίπλωση για τέσσερα δωμάτια (σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο) και δύο οικοδεσπότες και υπόσχεται ατέλειωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού!

Διαστάσεις: 59x31x45 εκ.

Μαθαίνουμε να παίζουν τα παιδιά μας με  παιχνίδια ποιότητας , μιας και το παιχνίδι δεν ειναι μόνο διασκέδαση αλλά το πιο σημαντικό ειναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ στον τρόπο ζωής που θελουμε να έχουν τα παιδιά μας !!!

Τα παιδιά μας πρέπει να μάθουν να MHN αναζητούν την ανούσια ποσότητα παιχνιδιών , αλλά την αγορά ενός και μόνο ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ  παιχνιδιού , που θα μείνει και θα δωθεί και σε επόμενη γενεά !!!

 

Ηλικία

Από 3 μέχρι 12 ετών

Το διώροφο ροζ κουκλόσπιτο της εταιρίας ΡΙΝ ΤΟΥ, κατασκευασμένο από ανθεκτικό μασίφ ξύλο καουτσουκόδεντρου και χρώματα μη τοξικά με βάση το νερό, είναι το πιο διαχρονικό δώρο! Θα εμπνεύσει τα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες ρόλων και θα ενθουσιάσει τους γονείς με την εξαιρετική ποιότητα των υλικών και τον μοντέρνο σχεδιασμό του. Διαθέτει επίπλωση για τέσσερα δωμάτια (σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο) και δύο οικοδεσπότες και υπόσχεται ατέλειωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού! Διαστάσεις: 59x31x45 εκ.
 
Ηλικία
Από 3 μέχρι 12 ετών

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Κουζίνες και Κουκλόσπιτα