♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

TopMark Μπάνιο Αλλαξιέρα Jaimy

TOPMARK Κωδικός προϊόντος: T7070G
165,00 € 199,00 €
Διαθέσιμο

85000420

 

Το μπάνιο αλλαξιέρα Jaimy της Ολλανδικής Top mark, συνδυάζει την πρακτικότητα με το στυλ. Μια compact λύση με κομψό design, που θα ταιριάξει σε κάθε βρεφικό δωμάτιο.  

Η αναπαυτική αλλαξιέρα μετακινείται εύκολα με μια κίνηση, για να προετοιμάσετε το νερό και τα αξεσουάρ, για ένα χαλαρό και άνετο μπάνιο. Με το Jaimy, το μπάνιο πλεόν γίνεται παιχνίδι, χωρίς να σκύβετε και να ταλαιπωρείστε. Το εσωτερικό μπανάκι αποσπάται με το πάτημα ενός κουμπιού, για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο του εφόσον το επιθυμείτε. Το πτυσσόμενο μπανάκι-αλλαξιέρα είναι εύκολο στο κλείσιμο, δεν καταλαμβάνει χώρο και μετακινείται εύκολα χάρη στις 4 ρόδες.

Παράλληλα, το μπάνιο είναι  εξοπλισμένο με μια βάση στήριξης από 0+, η οποία αποσπάται μελλοντικά, ένα σωλήνα αποβολής  του νερού  και θήκες για σαμπουάν και αφρόλουτρο. Κάτω από το μπάνιο υπάρχει ένα ράφι αποθήκευσης για πετσέτες, πάνες και οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ.  Η αλλαξιέρα είναι κατασκευασμένη από PVC οπότε καθαρίζεται εύκολα, και υπάρχει ένας μετρητής ύψους στην άκρη της, για να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του μωρού σας.

Διαστάσεις ανοιχτό:  78*52*93cm

Διαστάσεις κλειστό : 75*26*106cm

Διαστάσεις μπάνιου : 49*47*24cm

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  5,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Μπανιέρες - Αλλαξιέρες