♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

TUTTOLINA ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ TEPEE FOREST MINT T5

TuttoLina per bambini Κωδικός προϊόντος: T5-T5
85,40 € 149,00 €
Διαθέσιμο
​65001119
Παιδική Σκηνή  Tuttolina

Το καλύτερο παιχνίδι για ένα παιδί λένε οι ειδικοί ότι είναι, η μαμά και ο μπαμπάς να παίζει μαζί του. Με αυτή την υπέροχη σκηνή πιστέψτε μας θα μπορείτε να κάνετε τα ωραιότερα παιχνίδια με το παιδί σας ....παιχνίδια που θα χαραχτούν στην μνήμη του και που θα διαμορφώσουν θετικά τον χαρακτήρα του. 

Παιχνίδια που θα αναζητά μεγαλώντας και το δικό σας παιδί να παίξει με το ...παιδί του ....παιχνίδια αξίας ....ανεκτίμητης !!!

Τα παιδιά (και όχι μόνο) λατρεύουν τις σκηνές, τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι!

 
 
Η Tuttolina, εταιρεία γνωστή για την προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει για τα προϊόντα της, παρουσιάζει μια νεα ολοκληρωμένη αισθητικά πρόταση για την ώρα του παιχνιδιού και όχι μόνο.
 
 
 
 
Το σετ περιλαμβάνει την ήδη ραμμένη και έτοιμη σκηνή τίπι με τέσσερις δοκούς καθώς και το χαλάκι δαπέδου και τη θήκη μεταφοράς. Δεν περιλαμβάνονται μαξιλαράκια!
 
Το εντυπωσιακό τίπι θα γίνει το αγαπημένο καταφύγιο κάθε παιδιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο διαμέρισμα, στη βεράντα, στο μπαλκόνι ή στον κήπο. Τη σκηνή μπορεί να χρησιμοποιήσει και ο γονιός για να διαβάσει η να παίξει με το παιδάκι του.
 
Διατίθεται σε διάφορα διασκεδαστικά χρώματα και σχέδια για να ταιριάξει σε κάθε παιδικό δωμάτιο και είναι κατάλληλη τόσο για αγόρια όσο και κορίτσια. Διαθέτει και παραθυράκι στο πλάι.
 
Η σκηνή είναι ήδη συναρμολογημένη και έτοιμη για χρήση απο το κουτί της, και είναι πολύ εύκολο να αποσυναρμολογηθεί, να συναρμολογηθεί και να διπλωθεί.
 
Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και την σταθερότητα της δομής. Οι δοκοί στήριξης είναι κατασκευασμένοι απο ανθεκτικό ξύλο πεύκου.
 
 
 
Τα υφάσματα κατασκευάζονται απο 100% εξαιρετικής ποιότητας βαμβάκι.
 
 
 
Σύνθεση:
  • Ξύλο: Πεύκο
  • Υφάσματα: Βαμβάκι

Διαστάσεις:

  • μήκος δοκών :180 cm
  • ύψος μετά τη συναρμολόγηση: 150 cm
  • ύψος σκηνής στη μέση: 120 cm
  • πλάτος βάσης: περίπου 130x130 cm

Χώρα Προέλευσης:

  • Πολωνία
  • ΣΥΝΘΕΣΗ:
    Ξύλο Πεύκου, 100% Βαμβάκι

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Σκηνές Παιδικές