♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Walking Mum Βαλίτσα Μαιευτηρίου XL Eco Mum Apricot

Walking Mum Κωδικός προϊόντος: 1120800280
99,90 € 110,00 €
Διαθέσιμο

Κρατήστε τα απαραίτητα για την είσοδο σας στο μαιευτήριο με τις ειδικές τσάντες που θα βρείτε στο babydream.gr!


Walking Mum Βαλίτσα Μαιευτηρίου XL Eco Mum Apricot


Η Walking Mum μεγαλώνει την σειρά Eco Mum και μας φέρνει μία τσάντα που χωράει κυριολεκτικά τα πάντα.


Κατασκευασμένη με rPET (ανακυκλωμένος πολυεστέρας μετά την κατανάλωση), ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, ανθεκτικό και εύκολο στο καθάρισμα, θα γίνει το απαραίτητο αξεσούαρ στη βόλτα ή στα ταξίδια με το μωρό σου.


Το rPET που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό PET από μπουκάλια νερού. Η χρήση αυτού του υλικού μειώνει την κατανάλωση νερού, την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές CO2. 


Ανθεκτική και μεγάλης χωρητικότητας σου επιτρέπει να μεταφέρεις όλα όσα χρειάζεσαι. Στο εσωτερικό διαθέτει ισοθερμική θήκη για μπουκάλι και μία μεγάλη θήκη με φερμουάρ ενώ εξωτερικά διαθέτει δύο θήκες στα πλαινά και μία μπροστά με φερμουάρ που σου επιτρέπει να αποθηκεύεις πιο προσωπικά πράγματα ακόμα και το κινητό σου. . Η τσάντα διαθέτει σύστημα στερέωσης γενικής χρήσης και έναν ιμάντα που ρυθμίζεται για να μπορείς να το κρεμάσεις στον ώμο. Εξαιρετική ποιότητα και πολύ κομψή.


Η Walking Mum προστατεύει το μωρό σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υφάσματα, απαλλαγμένα από αζωχρώματα και ουσίες που είναι επιβλαβείς για την υγεία. Η συλλογή της Walking Mum διατηρεί όλη την ποιότητα της μάρκας Pasito a Pasito, αλλά με μια ιδιαίτερη στάμπα αστικού και μοντέρνου στυλ που δεν περνά απαρατήρητη, για να ντύνει τις βόλτες σας με το μωρό σας διαφορετικά. Οι τσάντες εγκυμοσύνης αυτής της σειράς είναι πιο σπορ και πρακτικές, ειδικά σχεδιασμένες για σύγχρονες μαμάδες και μπαμπάδες που εκτιμούν τα τελευταία και πιο μοντέρνα σχέδια χωρίς να παραμελούν την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των αξεσουάρ που συμπληρώνουν και κάνουν όλες τις βόλτες πιο άνετες με τα μωρά τους. 




Υλικά: 100% ανακυκλωμένος πολυεστέρας (rPet)

Διαστάσεις: 55Χ25Χ30 εκ.



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Βαλίτσες παιδικές & Μαιευτηρίου