Joolz Hub+ Cocoon Βρεφικό Κουκούλι Καροτσιού Brilliant Black

Joolz Κωδικός προϊόντος: 2005-900162
149,00 € 179,00 €
Κατόπιν παραγγελίας

Γνωρίστε στο babydream.gr την Joolz μας έρχεται από την Ολλανδία με μερικά από τα καλύτερα καρότσια του κόσμου. Προσφέρουν άριστο, βραβευμένο σχεδιασμό σε μία συλλογή βασισμένη στην ευκολία, την ασφάλεια, την άνεση και την εργονομία. Λύσεις πρωτοπόρες, εύχρηστες και κομψές για τους σύγχρονους γονείς, που έρχονται και με εγγύηση ευ'όρου ζωής!


Joolz Hub+ Cocoon Βρεφικό Κουκούλι Καροτσιού Brilliant Black


Το Cocoon αγκαλιάζει το νεογέννητο σας με άνεση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από τη γέννηση έως και 18 μήνες. Κατά τη διάρκεια των πρώτων 6 μηνών, το στρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια επίπεδη θέση για να παρέχει επιπλέον υποστήριξη στην πλάτη.


Μόλις το μωράκι σας αρχίζει να κάθετε το κουκούλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε καθιστή θέση.




Μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα; Το μπροστινό μέρος του επιτρέπει τον αέρα να περνάει και να ρυθμίζεται η θερμοκρασία του μωρού με φυσικό τρόπο.


Ταξιδεύοντας με αυτοκίνητο; Απλά διπλώστε το κουκούλι μαζί με το καροτσάκι και αφήστε το.



0-6 μηνών: Τοποθετείται στο κάθισμα του καροτσιού Joolz Hub, μαζί με το στρώμα, για χρήση ως port-bebe και ποδόσακος.

6-18 μηνών: Χρήση ποδόσακου, χωρίς το στρώμα.


Απoκτήστε το μαζί με το καρότσι Hub+ για εγγύηση εφόρου ζωής!


*Η Joolz προσφέρει εγγύηση εφόρου ζωής σε μια επιλογή από καροτσάκια: το Joolz Day3, το Joolz Hub & το Joolz Geo². Για να δικαιούστε την εγγύηση εφόρου ζωής, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε το καροτσάκι σας εντός έξι μηνών από την αγορά και να διατηρήσετε την αρχική απόδειξη αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας αγοράς. Καταχωρώντας το Joolz καροτσάκι σας, συμφωνείτε ρητά με τους όρους της εγγύησης ζωής. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εγγύηση ζωής ισχύει μόνο για τον αρχικό ιδιοκτήτη και δεν είναι μεταβιβάσιμη.


Καλύπτουμε όλα τα ελαττώματα υλικού και κατασκευής του Joolz καροτσιού σας. Για να διασφαλίσετε ότι η εγγύησή σας είναι έγκυρη, η χρήση του καροτσιού σας πρέπει να είναι σύμφωνη με το εγχειρίδιο χρήσης και τις οδηγίες διδασκαλίας.


Ανακαλύψτε μέσα από video την Joolz & το cocoon Hub+:


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Joolz Premium Καρότσια & Αξεσουάρ