Joolz Hub+ Premium Παιδικό Καρότσι Brilliant Black

Joolz Κωδικός προϊόντος: 2004-900260
799,00 € 949,00 €
Κατόπιν παραγγελίας

Γνωρίστε στο babydream.gr την Joolz μας έρχεται από την Ολλανδία με μερικά από τα καλύτερα καρότσια του κόσμου. Προσφέρουν άριστο, βραβευμένο σχεδιασμό σε μία συλλογή βασισμένη στην ευκολία, την ασφάλεια, την άνεση και την εργονομία. Λύσεις πρωτοπόρες, εύχρηστες και κομψές για τους σύγχρονους γονείς, που έρχονται και με εγγύηση ευ'όρου ζωής!


Joolz Hub+ Premium Παιδικό Καρότσι Brilliant Black


Καλωσορίζουμε το νέο Joolz Hub+, το ιδανικό καρότσι για μέσα στην πόλη. Είναι ελαφρύ και μαζεμένο αλλά ταυτόχρονα άνετο και πλήρως εξοπλισμένο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.




Όταν κλείσει, γίνεται πολύ μικρό και χωράει σε όλους τους τύπους αυτοκινήτου.


Απολάυστε τις βόλτες σας παντού με το εξελιγμένο Joolz Hub +. Συμπαγές αλλά και εξαιρετικά άνετο. Κομψό και ελαφρύ. Με εγγύηση εφ 'όρου ζωής* και προαιρετικό πορτ μπεμπέ, cocoon ή κάθισμα αυτοκινήτου.


Ομαλή βόλτα στην πόλη


Το Joolz Hub + διευκολύνει τη ζωή στην πόλη. Ο χειρισμός με το ένα χέρι και το στενό μεταξόνιο το καθιστούν ιδανικό για τα ψώνια και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Με μεγαλύτερους πίσω τροχούς, προηγμένη ανάρτηση και στους τέσσερεις τροχούς, φώτα LED για βελτίωση της ορατότητας, το μωρό σας έχει εγγυημένη ομαλή και ασφαλέστερη οδήγηση. Δέχεται πορτ μπεμπέ η το cocoon ή το κάθισμα αυτοκινήτου για τους πρώτους μήνες(πωλούνται χωριστά) και διαθέτει ένα μεγάλο καλάθι αγορών. Αυτό το κομψό καροτσάκι βοηθά εσάς και το μωρό σας να εξερευνήσετε την πόλη με ευκολία.


Συμπαγής αναδίπλωση & μετάβαση


Πρακτικό και φορητό, το Joolz Hub + είναι ιδανικό για να εξερευνήσετε τη ζωντανή κίνηση της πόλης. Δε χρειάζεται να αφαιρέσετε το κάθισμα: απλώς διπλώστε το προς τα κάτω σε ένα μικρότερο μέγεθος και στη συνέχεια σύρετε τον ιμάντα μεταφοράς πάνω από τον ώμο σας.


Το πιο άνετο κάθισμα

Το εξαιρετικά άνετο κάθισμά του, βοηθά το μωρό σας να κοιμάται, να κάθεται και να αναπαύεται άνετα. Τρεις θέσεις με το μωρό σας στραμμένο προς εσάς και τρεις με θέα στον κόσμο. Ξαπλώστε πλήρως, κλείστε την αεριζόμενη κουκούλα XXL και ρυθμίστε το υποπόδιο για μέγιστη άνεση και (ελπίζουμε) μακρύτερους και πιο ήσυχους ύπνους.


Διπλώνει με τη θέση είτε αντεστραμμένη είτε κανονικά!


XXL σκίαστρο με προστασία UPF 50+


Compact μέγεθος για να βολεύει παντού (πλάτος μόνο 53cm)!



Χαρακτηριστικά:

  • Ανοιχτό: 86 x 53 x 95 - 105 cm
  • Διπλωμένο χωρίς κάθισμα: 63 x 53 x 27 cm
  • Διπλωμένο με κάθισμα και τροχούς: 63,5 x 53 x 31 cm
  • Κάθισμα - εσωτερικό: 24,5 x 29 cm
  • Κάθισμα - εσωτερική πλάτη: 55 x 30,5 cm
  • Μπροστινός τροχός 16,0 cm
  • Πίσω τροχός 26,0 cm
  • Καροτσάκι με κάθισμα 11 kg
  • Σασί χωρίς τροχούς 7,4 kg
  • Κάθισμα 4,3 kg
  • Χωρητικότητα καλαθιού 18 L
  • Βάρος αντοχής καλαθιού 5 kg
  • Βάρος αντοχής καροτσιού 22 kg


Επαναχρησιμοποιήστε το χαρτοκιβώτιο αμέσως μόλις το αποσυσκευάσετε. Μπορείτε εύκολα να κατασκευάσετε ένα αεροπλάνο από το κουτί για διασκέδαση.



Διαθέτει εγγύηση εφόρου ζωής!


*Η Joolz προσφέρει εγγύηση εφόρου ζωής σε μια επιλογή από καροτσάκια: το Joolz Day3, το Joolz Hub & το Joolz Geo². Για να δικαιούστε την εγγύηση εφόρου ζωής, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε το καροτσάκι σας εντός έξι μηνών από την αγορά και να διατηρήσετε την αρχική απόδειξη αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας αγοράς. Καταχωρώντας το Joolz καροτσάκι σας, συμφωνείτε ρητά με τους όρους της εγγύησης ζωής. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εγγύηση ζωής ισχύει μόνο για τον αρχικό ιδιοκτήτη και δεν είναι μεταβιβάσιμη.


Καλύπτουμε όλα τα ελαττώματα υλικού και κατασκευής του Joolz καροτσιού σας. Για να διασφαλίσετε ότι η εγγύησή σας είναι έγκυρη, η χρήση του καροτσιού σας πρέπει να είναι σύμφωνη με το εγχειρίδιο χρήσης και τις οδηγίες διδασκαλίας.


Ανακαλύψτε μέσα από video την Joolz & το Hub+:



Joolz Οικολογική Συνείδηση

H Joolz σκέφτεται το περιβάλλον και αυτό φαίνεται με την οικολογική πολιτική στα καρότσια της:



Ένα δέντρο - ένα δάσος

Με κάθε καρότσι Joolz φυτεύεται ένα δέντρο σε δάσος στην Κολομβία, έτσι το δεντράκι μεγαλώνει μαζί με το μωρό σας.



Βιώσιμα Υφάσματα

Επιλογή υφασμάτων rPET από ανακυκλώσιμα μπουκάλια


 

Επαναχρησιμοποιούμενες κούτες μεταφοράς

Μην πετάξετε την κούτα, δώστε της λίγη ζωή ακόμα πριν την ανακυκλώσετε σαν δημιουργικό παιχνίδι φαντασίας




Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Joolz Premium Καρότσια & Αξεσουάρ