♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

LIONELO LUCA ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ GRAPHITE 1656254

LIONELO Κωδικός προϊόντος: 5902581656254
79,99 € 104,00 €
Διαθέσιμο

    

                    Το νούμερο 1 Πατίνι στην αγορά ....κομψό .....

                             και πολύ πολύ γερό .....αντέχει βάροι και δεν κλατάρει !!!!

Το φοβερό πατίνι Lionelo Luca είναι ιδανικό για περιπετειώδη και ζωηρά παιδιά, μικρά αλλά και μεγάλα! Ετοιμαστείτε για πολλές ώρες εξερεύνησης, βόλτας και διασκέδασης με το εξαιρετικό αυτό πατίνι, το οποίο είναι τόσο γερό και ανθεκτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και απο ενήλικες!

Το πατίνι μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε παιδί, χάρη στην εύκολη και ακριβή ρύθμιση ύψους στο τιμόνι, και αντέχει βάρος εώς και 100 κιλών.

Οι 20 εκατοστών τροχοί του είναι φτιαγμένοι απο πολυουρεθάνη, είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί, ενώ ο πρόσθιος τροχός διαθέτει και αμορτισέρ, για απορρόφηση κραδασμών και άνετες βόλτες.

Για την ασφάλεια και την ευκολία ακόμα και των πιό μικρών παιδιών, το Luca διαθέτει ποδόφρενο στον οπίσθιο τροχό και αντιολισθητική επιφάνεια, έτσι ώστε να μηδενιστεί η πιθανότητα κάποιου ατυχήματος και η βόλτα του μικρού εξερευνητή να είναι όσο πιο ανέμελη γίνεται.

Τέλος, το Luca ανταποκρίνεται στις ανάγκες και των γονέων, καθώς όχι μόνο είναι σχετικά ελαφρύ, αλλά είναι και αναδιπλούμενης κατασκευής, πράγμα που σημαίνει ότι συμπτύσσεται σε μικρές διαστάσεις, έτσι ώστε να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται εύκολα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (Π X Υ X Β)88,5x33x97 cm

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Πατίνια για παιδιά