Reer προστατευτικό εστιών κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι - 20020

Reer Κωδικός προϊόντος: 20020
49,90 € 59,90 €
Διαθέσιμο

25760121

Τα εγκαύματα από τις εστίες και από το βραστό νερό είναι μεταξύ άλλων δύο από τα πιο κοινά ατυχήματα για τα μικρά παιδιά. 80% αυτών των ατυχημάτων γίνονται κοντά στις εστίες της κουζίνας. Μια στιγμή αρκεί για να ρίξει το παιδί μια κατσαρόλα με καυτό φαγητό από τη κουζίνα και να προκληθούν πολύ σοβαροί τραυματισμοί.

Το προστατευτικό εστίας από ανοξείδωτο ατσάλι της Reer θα προστατεύσει τα παιδιά σας από σοβαρά εγκαύματα, έτσι ώστε να μπορείτε να μαγειρεύετε χωρίς να ανησυχείτε.


Πρακτικάκαθολικά εφαρμόσιμοκατά τη χρήση

Είτε ηλεκτρική, αερίου είτε επαγωγικής εστίας: το προστατευτικό πλέγμα είναι κατάλληλο για κάθε τύπο σόμπα. Ο προστατευτικός σκελετός της κουζίνας προστατεύει τις επιφάνειες ψησίματος με πλάτος έως 60 cm. Χάρη στη σύνδεση με κοχλίες, το κάλυμμα της σόμπας είναι βιδωμένο στην κορυφή της κουζίνας, ώστε να μπορεί να στερεωθεί άνετα ανεξάρτητα από το υλικό επιφάνειας. Χάρη στο επιπλέον στενό στήριγμα, μπορεί να στερεωθεί με ασφάλεια ακόμα και σε στενούς χώρους (από 3mm).

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΑ

 

  • Σταθερό προστατευτικό εστίας κατασκευασμένο από 6mm παχύ πλέγμα για να προστατεύετε καυτές εστίες και τις περιοχές που μαγειρεύετε
  • Πλήρης προστασία ακόμα και στα πλαϊνά μέρη χάρη στις 7 μπάρες προστασίας
  • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και αφαίρεση χάρη στο βιδωτό κούμπωμα
  • Χωρίς τρύπημα και βίδωμα
  • Κατάλληλη για κουζίνες αερίου, ηλεκτρικές και επαγωγικές
  • Πλένεται και στο πλυντήριο πιάτων
  • Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός για να ταιριάζει σε όλες τις μοντέρνες κουζίνες
  • Ύψος μπροστά μέχρι και 19 εκ. και πλαϊνά ύψους 14 εκ.
  • Κατάλληλο για όλους τους χώρους εργασίας με επιφάνειες πάχους 15-48 mm με τουλάχιστον 3 εκ. να επικαλύπτονται
  • Κατάλληλο για κουζίνες πλάτους μέχρι 60 εκ.

 

Εύκολη εγκατάσταση και καθαρισμόςχάρη στο συσφιγκτήρα, χωρίς διάτρηση και βίδες

Ο προστατευτικός βραχίονας είναι στερεωμένος στην επιφάνεια εργασίας της κουζίνας με τη βοήθεια κοχλιών. Χάρη στο πρακτικό προσάρτημα σφιγκτήρα, η γρίλια μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς διάτρηση και βίδωμα. Επιτρέπει μια γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση χωρίς να καταστραφεί ο πάγκος εργασίας. Είναι κατάλληλο για όλες τις σανίδες πάχους 15 - 48 mm.
Για να καθαρίσετε τη σόμπα μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε γρήγορα και εύκολα το προστατευτικό της κουζίνας ως ενήλικας. Το πλέγμα, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό, μπορεί να καθαριστεί εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Προστατευτικά κουζίνας-πόρτας-ντουλαπιών-πριζών-παραθύρων & τηλεόρασης